Hakan Çalhanoğlu Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı hedef aldı! Canlı yayında isyan etti: 'Dışlanmış hissediyorum...'

Hakan Çalhanoğlu Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı hedef aldı! Canlı yayında isyan etti: 'Dışlanmış hissediyorum...'

A Milli Takım'ın yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, canlı yayında çarpıcı açıklamalara imza atarak Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı hedef aldı.

Bu sezon İtalyan devi İnter forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, canlı yayında Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

İnter'in İtalya'da şampiyonluğa ulaşmasında başrol oynayan Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'un sorularını yanıtladı. A Milli Takım'ın yıldız ismi, canlı yayında yaptığı açıklamada Türkiye'de haksızlığa uğradığını öne sürerek Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı hedef aldı.

Türkiye'de hak ettiği değeri görmediğini vurgulayan Çalhanoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bizim milletimiz hala kafalarında eski Hakan'ı düşünüyor 10 numara olarak. Artık o pozisyonda değilim. Arkada oyun kuran, oyunu yöneten bir Hakan var ve mücadele eden, ikili mücadeleye giren bir Hakan var. Bunlar bende eskiden yoktu. Aslında beni şu üzüyor: Yurt dışında oynuyorum, burada bana herkes sahip çıkıyor, bir evlatları gibi görüyorlar. Kendi ülkeme geldiğim zaman dışlanmış gibi hissediyorum kendimi. Bazen okuduğum yorumlarda falan böyle acıyor içim. Kendi milletinden, kendi kanından negatif eleştiri geldiği zaman ister istemez insan üzülüyor. Ben Milli Takım'ı seçtiğim zamanda hiç düşünmeden seçtim. Düşünen oyuncular da var, seçmeyenler de var. Ben her zaman zoru başarmak istedim. Bana 'Almanya'yı seçersen daha büyük transferler yaparsın ve daha büyük kupalar kazanırsın' dediler. Ben 'Hayır, ben bunu Milli Takım formasıyla yapmak istiyorum, ben zoru başarmak istiyorum' dedim. Bu Türk bayrağı benim için çok kıymetli. Benim ne kadar Türkiye'yi sevdiğimi ve milletime bağlı olduğumu bilmelerini istiyorum. Her zaman soyunma odasında bile Türk şarkılarını açarım. Hiçbir zaman orayı unutmam. Rengimizi hep göstermeye çalışıyorum"

Çalhanoğlu'nun 'Ben Milli Takım'ı seçtiğim zamanda hiç düşünmeden seçtim. Düşünen oyuncular da var, seçmeyenler de var' açıklamasıyla Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı hedef aldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN