Hamileler, çocuklar bu tezgahtan uzak dursun! Bir adet erik fiyatını duyan hayrete düşüyor: Kilosuna servet lazım!

Hamileler, çocuklar bu tezgahtan uzak dursun! Bir adet erik fiyatını duyan hayrete düşüyor: Kilosuna servet lazım!

Yazın vazgeçilmez meyvesi olan can erik fiyatı ile dudak uçuklatıyor...İşte erik fiyatı...

CAN ERİK ALTINLA YARIŞIYOR!

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biri olan can erik fiyatı ile resmen dudak uçuklatıyor. Manav tezgahlarına bu yılın ilk hasatları yerini aldı. Ancak fiyatını duyanlar yanına bile yaklaşamıyor. Can erik tezgaha düşer düşmez müşterisi hazır olurdu ama bu fiyatları görenler erik almaktan vazgeçiyor. Çünkü can erik tanesi 10 lira 1 kilosu ise bin liradan satılıyor.

can erik

Antalya'da manav tezgahlarında yerini alan yazın vazgeçilmez meyvesi can erik ilk hasadı yapıldı. Tezgahlara taze taze gelen can erik fiyatı ile resmen uçtu. Paket içerisinde 8 adet bulunan paketler 80 liradan alıcı bekliyor. Can eriğe şuan için fazla bir rağbet yoksa da hamileler ve yabancıların ilgisi yetiyor.

HAMİLERE VE YABANCILAR İLGİ GÖSTERİYOR

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde manav Emin Meral, "Sezonun ilk eriklerinin kilosu bin liradan satışa çıktı. Tezgahımızda 80 gramlık paketlerde 80 liraya satıyoruz. Paketlerde genellikle 8 tane erik bulunuyor. Çoğunlukla hamileler, çocukları erik isteyen aileler ve yabancılar satın alıyor. Fiyatını pahalı bulanlar da başka zaman satın alacağını söyleyerek gidiyor" dedi. Manav tezgahlarında yaz meyvelerinden karpuz ise kilosu 40 lira, kavun kilosu 35 liradan satılıyor’ dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN