Hande Erçel'in yeğeni Mavi kanseri yendi

Hande Erçel'in yeğeni Mavi kanseri yendi

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya hesabından kızı Aylin Mavi Erçel'in kanseri yendiğini açıkladı. Gamze Erçel, paylaşımında, "Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim" dedi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile Caner Yıldırım’ın dört yaşındaki kızları Aylin Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Gamze Erçel, 4 yaşındaki Aylin Mavi'nin sağlık durumuyla ilgili güzel haberi takipçileriyle paylaştı.

'MAVİ İYİ'

Çocukların kanseri yendikleri zaman yaptığı gibi Mavi’nin zil çaldığı anları paylaşan Erçel, "Şükürler olsun ki Mavi'nin durumu gayet iyi. O iyi olunca bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-01-01-142754.png

Tüm bunların yanında yeğeni Mavi ile yakından ilgilenen Hande Erçel de geçtiğimiz ekim ayında yaptığı açıklamada "Mavi iyi, daha da iyiyi gidiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN