Hastaneden taburcu olan Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

Hastaneden taburcu olan Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

İstanbul'da kızı Banu Ilıcalı ile kullandığı motosikletle trafik kazası geçiren Acun Ilıcalı ameliyatla koluna platin takılmıştı. Taburcu edilen Ilıcalı hastane çıkışında kazayla ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, "Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus." dedi.

Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde kızı Banu Ilıcalı Ceyhun ile birlikte motosiklet kazası geçirmişti. Ters yönden gelen araçla çarpışan Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı hafif yaralanmıştı.

Hastaneye kaldırılmasının ardından kolunda kırık tespit edilen Ilıcalı, ameliyata alınmış ve koluna platin takılmıştı. Ilıcalı, 3 günlük tedavisinin ardından bugün taburcu oldu.

“ŞİKAYETÇİ OLMADIM, SONUÇTA HEPİMİZ HATA YAPIYORUZ”

Hastane önünde açıklamalarda bulunan Ilıcalı, “Maalesef dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus. Tabi biraz hırpaladı, kalın bir kemikti kırılan. Hastanedeki herkes sağ olsun çok güzel ilgilendi. Bunun dışında arayıp soran yüzlerce dostuma çok teşekkür ederim, böyle olaylarda insanın sevildiğini hissetmesi acıyı biraz olsun gideriyor” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN