Hayal kırıklıklarınız eskide kalıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, kova ve oğlaklar... İşte 4 Mart 2024 günlük burç yorumu

Hayal kırıklıklarınız eskide kalıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, kova ve oğlaklar... İşte 4 Mart 2024 günlük burç yorumu

Önemli bir buluşma günü yaklaşırken hem hüzünlü hem de mutlu anlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu sizin için kayda değer çünkü sizi geçmişte sevinçle dolup taşan zamanlara geri götürüyor ve bu anı nasıl tekrarlayabileceğinizi bilmiyorsunuz. O günü tamamen aynı şekilde yeniden canlandıramasanız da, o neşeyi yeniden yakalamanın ve tadını çıkarmanın bir yolu olarak yeni ve unutulmaz bir şey yaratabilirsiniz.

4 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Olup bitenlerde önemli bir rolünüz olmasına rağmen birileri sizi durumdan haberdar etmiyor. Ya size geri dönmüyorlar ya da her seferinde azar azar bilgi veriyorlar. Bu aşağılayıcı olabilir, ancak aynı zamanda sorun yaratma potansiyeline de sahip çünkü gerektiğinde tam olarak bilgilendirilmeyebilirsiniz. Nerede durduğunuzu ve ne yapmanız gerektiğini bilmeye hakkınız var çünkü bu olmadan yapmanız gerekenleri yapamazsınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İçinde yer aldığınız bir girişimi bağımsız bir teşebbüs olarak görebilirsiniz. Başkalarının da dahil olduğunu bilmenize rağmen, rolünüzü biraz bağımsız olarak görüyorsunuz. Yine de etrafınızda sizi bir ekip üyesinden ziyade bir rakip olarak gören birileri olabilir. Eğer birisinin "tavrıyla" karşı karşıya kalıyorsanız, nedeni bu olabilir. Yapmanız gerekeni yapıp yolunuza devam etmek istiyorsunuz ama bu kişi size kendisiyle ilgilenmeniz için baskı yapıyor olabilir, oysa buna mecbur değilsiniz. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmeyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Önemli bir buluşma günü yaklaşırken hem hüzünlü hem de mutlu anlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu sizin için kayda değer çünkü sizi geçmişte sevinçle dolup taşan zamanlara geri götürüyor ve bu anı nasıl tekrarlayabileceğinizi bilmiyorsunuz. O günü tamamen aynı şekilde yeniden canlandıramasanız da, o neşeyi yeniden yakalamanın ve tadını çıkarmanın bir yolu olarak yeni ve unutulmaz bir şey yaratabilirsiniz. Bunu hedefleyin, hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bütün dünyanın sorunlarını çözemezsiniz ama kendi sorunlarınızı çözebilirsiniz. Yaşadığınız hüzünün müsebbibi olarak bir başkasını görüyor ve o kişi hatasını düzeltene ya da size nasıl haksızlık ettiğini anlayana kadar mutlu olamayacağınızdan korkuyor olabilirsiniz. Sizin sorununuz bu değil. Şu anda tek endişeniz, başkasının müdahalesi olsun ya da olmasın, nasıl mutlu olabileceğiniz. Bunu kesinlikle yapabilirsiniz! Size neşe veren şeyleri bulmaya odaklanın ve bunlara yoğunlaşın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yakında vermeniz gereken bir karar için artıları ve eksileri tartıyor olabilirsiniz. Yapılacak en iyi şeyin bu olduğuna gerçekten inanmak istiyorsunuz, ancak eksileriniz artılarınızdan daha uzun bir liste oluşturuyor olabilir. Yine de bundan daha önemli olan bir şey var. Bu konuda kişisel olarak nasıl hissediyorsunuz? Kalbinizde ne var? Olasılıklara aykırı gibi görünen bir şeyin peşinden gitme tutkunuz varsa, buna rağmen devam etmeniz gerekebilir. Henüz sonuçla ilgili bir şey belli değil ve sizin bu sonuç üzerinde etkiniz var. Ne hissediyorsanız onu yapın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Dünyada var olan pek çok bilgi artık kolayca erişilebilir durumda ve kelimenin tam anlamıyla parmaklarınızın ucunda. Hemen hemen her konuda bilgi arayabilir ve bulabilirsiniz. Ancak neye güvenmeniz gerektiğini ve neyin güvenilmez olduğunu nasıl bilebilirsiniz? Doğruluk kontrolü yapan web sitelerinin bile itibarsız, önyargılı veya yanlış oldukları gerekçesiyle mercek altına alındığı bir zamanda yaşıyoruz. Bugün, bir cevap bulmak için doğrudan kaynağa gitmeniz gerekecek. Ancak cevabı bulduğunuz zaman ona güvenebileceğinizi bileceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün çıkmaza girmiş ve yanlış yönde ilerliyor gibi görünen bir uğraşınızla ilgili anlık bir ilham patlaması yaşayabilirsiniz. Evrenden gelen bu armağanı hemen değerlendirmelisiniz, çünkü fırsatınız varken değerlendirmezseniz bu armağan etkisini sürdüremeyebilir. Bir an için bile olsa, işlerin sizin için daha iyiye gideceğini görebilirseniz, devam etmek için enerjiniz ve iradeniz olacaktır. Erteleme ya da olumsuz bir ruh hali içinde bulunma hatasına düşmeyin. İlerlemeye devam edin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün duygusal bir ruh haliyle bir seçim yaparsanız, kendinizi aptal gibi hissedebilirsiniz. Mantıksal açıdan hareket ederek bir seçim yaptığınızda ise kendinizi büyük bir fırsatı kaçırmış gibi hissedebilirsiniz. Doğru seçimi yapmanın anahtarı, duygularınız, kalbiniz ve aklınızın birlikte kullanılmasıdır. Bu seçimin sizin için ne anlama geldiğini düşünün, ancak aynı zamanda doğru anın bu an olup olmadığını veya daha iyi başka bir şeyin ortaya çıkıp çıkmayacağını da göz önünde bulundurun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün birisi size tartışmak için gelebilir. O kişinin yüzündeki gergin ifadeden ve kavgacı sözlerinden durumun böyle olduğunu anlayabilirsiniz. Yine de bu çatışmaya girmek zorunda değilsiniz. Bu kişiyi sıcak ve misafirperver bir tavırla karşılarsanız ve ona başlangıçtaki tavırlarına rağmen birbirinize karşı değil, birlikte çalışmak istediğinizi gösterirseniz, bu kişiyi yumuşatabilirsiniz. Dostane bir çözüm bulmaktan vazgeçmeyin çünkü doğru yaklaşımla bunu başarmak gerçekten münkün. Şu anda daha fazla dramaya ihtiyacınız yok.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Oynadığınız son masa oyununda kaybettiyseniz bile, tekrar oynadığınızda aynı sonucu elde etmek zorunda değilsiniz. Son seferinde kaybettiyseniz, bir dahaki sefere pekala kazanabilirsiniz. Bu gayet mantıklı, değil mi? Ancak, benzer bir düşünce tarzıyla, ilk seferde başarılı olamadığınız için gerçekten çok istediğiniz bir şey için yapacağınız bir sonraki denemede kaybedeceğinizi varsayıyor olabilirsiniz. Bu çok anlamsız! Bunu daha objektif bir şekilde görmeli ve bakış açınızı buna göre uyarlamalısınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün, yardımınıza aslında ihtiyacı olmayan birine yardım etmekle uğraşmaktansa, kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenmelisiniz. Hem muhtaç hem de talepkâr olabilen bu kişiden bir şekilde kolayca etkileniyorsunuz, ancak yapmanız gereken işler var. Geçmişte, bir başkasının yerine kendi ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakmanız için duygusal olarak kendinize baskı yapılmasına izin verdiniz, ancak bugün birkaç önemli şeyi tamamlamaya odaklanmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız, kendinizi dinlenmiş ve önünüze çıkacak, muhtemelen zamanınızın ve dikkatinizin önemli bir kısmını gerektirecek harika bir fırsata hazır hissedeceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

"İç sesiniz" şu anda dış sesinizin söylediğinden çok daha yüksek bir sese sahip olabilir. İçinizden bir ses size biriyle konuşmanız, belki de ondan özür dilemeniz ve havayı yumuşatmanız gerektiğini söylüyor. Ancak aynı zamanda öfkeli, düşmanca veya suçlama dolu şeyler de söylüyorsunuz. Bu iki sesi uzlaştırmanız gerekiyor. Bir süre önce olan ve hala size eziyet eden bir şeyle yüzleşmeniz gerekiyor. Yapabileceğiniz en iyi şey o iç sesi dinlemektir. O size gerçeği söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN