Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel görenleri şaşırtıyor

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel görenleri şaşırtıyor

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinin Ortega'sı Paşhan Yılmazel’in son hali ile görenleri şaşırttı. Hayranları Paşhan Yılmazel’e 'Hiç yaşlanmıyorsun' yorumunda bulundu.

Başrollerinde, Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Kerem Kupacı, İpek Erdem, Paşhan Yılmazel, Gökçe Bahadır, Ümit Erdim, Serhan Arslan, Yıldız Asyalı, Atilla Olgaç ve Erdal Türkmen gibi isimlerin yer aldığı Hayat Bilgisi, Türk televizyon tarihinin iz bırakan yapımları arasında yer alıyor. Birbirinden renkli karakterleri ile hafızalara kazınan bir dönemin fenomen dizisi ‘Hayat Bilgisi’nin üzerinden tamı tamına 15 yıl geçti.

sdgfhfgjghkghk.jpg

'YILLARA MEYDAN OKUYOR'

Dizinin sevilen karakteri arasında olan Ortega'yı canlandıran Paşhan Yılmazel, o dönem genç kızların sevgilisi haline gelmişti. Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Yılmazel, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor.

fhsdgsdgsdsdg.jpg

Yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Yılmazel’i görenler 'Yıllara meydan okuyor' yorumunu yapıyor.

dsdggdfhdfh.jpg

Hayat Bilgisi'ndeki görüntüsünden uzaklaşarak daha fit bir görüntüye kavuşan 39 yaşındaki Paşhan Yılmazel, yıllardır düzenli olarak spor yapıyor.

dfhdfhdfhdfhdfh.jpg

Öte yandan Paşhan Yılmazel, ‘Hayat Bilgisi’ dizisinden sonra 2014 senesinde yayınlanan ‘Çılgın Dershane Üniversitede’ isimli filmde rol almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN