Hazal Kaya'nın eşinden kötü haber! 2 çocukları vardı, Ali Atay hastalığını açıkladı

Hazal Kaya'nın eşinden kötü haber! 2 çocukları vardı, Ali Atay hastalığını açıkladı

2021 yılından bu yana ekranlarda boy göstermeyen ünlü oyuncu hastalığa yakalandığını açıkladı. Önceki gün Şişli’de düzenlenen bir etkinlikte sinema severler ile bir araya gelen Ali Atay, hastalığına dair açıklamalarda bulundu.

Ali Atay ve Hazal Kaya'nın romantik ilişkisi, Türk televizyon ve sinema dünyasının en dikkat çeken çiftlerinden biri haline gelmişti. 2019 yılında gerçekleşen düğünleriyle birlikte, bu çiftin mutluluğuna tanıklık etmiştik. Ünlü çiftin bu evliliklerinden Fikret Ali ile Leyla Süreyya isimli iki çocuğu bulunuyor.

Ünlü oyuncunun ekranlardan neden uzak kaldığı, yaptığı bir açıklama ile ortaya çıktı. Kendisiyle aynı mesleği paylaşan eşi Hazal Kaya ile mutlu bir evlilikleri olan Atay, kameraların karşısında son derece samimi açıklamalarda bulundu.

ali-atay-dagilma-sendromuna-yakalandim-1696581188-792-x750.webp

HAZAL KAYA'NIN EŞİNDEN KÖTÜ HABER! 2 ÇOCUKLARI VARDI, ALİ ATAY HASTALIĞINI AÇIKLADI

2021 yılından bu yana ekranlarda boy göstermeyen ünlü oyuncu hastalığa yakalandığını açıkladı. Önceki gün Şişli’de düzenlenen bir etkinlikte sinema severler ile bir araya gelen Ali Atay, hastalığına dair açıklamalarda bulundu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre oyuncu, “Yalan söylemeyeyim, televizyonda çalışmak zor iş, en son bir tane dizi çektik. Yani 7-24 setteydim, benim bir hayatım ve çocuklarım var, eşim ve ailem var. Onlara hiç zaman ayıramadım, televizyon gerçek yorucu ve tüketiyor insanı" dedi.

maxresdefault.jpg

Ünlü oyuncu hastalığını ise şu cümlelerle açıkladı. "150 dakika televizyona bir haftada iş yetiştirmek çok zor. Tükenmişlik sendromu yüzde yüz var. Yani olmaz mı? Yani düşünsenize sürekli settesiniz, yüzünüzde makyaj, saçında bir şey var ve sürekli bir karakteri canlandırıyorsun. Altı gün boyunca bir gün tatilin var, darmadağın olursun. Dağılma sendromu oluyor yani. Ben bir gün çocuklarımı görmeyeyim özlüyorum" dedi.

651fc022ae0a8f18a4b024ee.webp

Hayranlarını bir hayli üzen Ali Atay dikkat çeken açıklamalarına şöyle devam etti. "Zor iş. Bunu ayarlayamıyorlar sendikalar elinden geleni yapıyor, reklamcılar diğer taraftan bastırıyor. Televizyon çok karışık bence 150 dakikalar olacak iş değil. İnsan hududunu aşan şeyler. Ben o yüzden ekrandan uzak durmaya çalışıyorum fakat çok da geri çeviremeyeceğim bir rol olursa yaparım… Hem yönetmenliği hem oyunculuğu bir arada yürütmüyorum ara veriyorum. Oyunculuk yapıyorum, bir dönem yapmayıp sadece yönetmenliğe ağırlık veriyorum. Değişiyor yani. Şu an ikisini birleştirmeye çalıştığım bir dönemdeyim. Bir senaryo yazdım onu ekibimle çekip oynamayı planlıyorum" dedi.

3472478-823x465.jpg

47 yaşındaki ünlü oyuncu, İlk kez İkinci Bahar dizisinde “Ersin” karakteriyle ekranlarda boy gösteren Atay, daha sonra 7 Numara, Aşkım Aşkım, Şansa Bak, Çınaraltı, Çeşm-i Bülbül, Eşref Saati, Hayat Kavgam, Yapma Diyorum ve Leyla ile Mecnun gibi dizilerde rol aldı. Atay, Leyla ile Mecnun dizisiyle çok geniş kitlelere adını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN