Doğumdan sonra pasaklı damgası yemişti! Özge Özpirinçci imaj yeniledi, şimdi gören tanıyamıyor

Doğumdan sonra pasaklı damgası yemişti! Özge Özpirinçci imaj yeniledi, şimdi gören tanıyamıyor

Türk televizyonlarının aranan yüzü ve sevilen oyuncusu Özge Özpirinçci, yıllar sonra imaj yeniledi. Doğumdan sonra pasaklı damgası yiyen ünlü oyuncuyu şimdi gören tanıyamıyor...

Başrollerini üstlendiği dizilerle ve sinema projeleriyle Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri olan Özge Özpirinçci, son zamanlarda dikkat çeken bir değişikliğe imza attı. Yıllardan sonra saçlarını boyayarak yeni bir imaja büründü.

DOĞUMDAN SONRA PASAKLI DAMGASI YEMİŞTİ! ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ İMAJ YENİLEDİ, ŞİMDİ GÖREN TANIYAMIYOR

Kadın, Aşk Yeniden, Melekler Korusun gibi dizilerle hafızalara kazınan Özge Özpirinçci bir süredir ekranlardan uzaklaşmıştı. Ünlü oyuncu 2014 yılından beri birlikte olduğu Burak Yamantürk ile 2021 yılında dünya evine girmişti. Çiftin bu evlilikten Mercan isminde bir kızları var. Doğumdan sonra kendini kızına adayan Özge Özpirinçci, birçok kişiden pasaklı damgasını yemişti.

cclpaixgzu6h299v-iuqrq.webp

Öyle ki Esra Balamir, katıldığı bir televizyon programında ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'ye ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Balamir, Özpirinçci için "Özge'yi görünce üzülüyorum. Doğal olacağım diye artık sınırı zorladı. Artık doğallıktan çıktı paçozluğa doğru gitmeye başladı kızcağız. Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce" demişti.

xx.png

YENİ TARZ, YENİ İMAJ

Ünlü oyuncu hem saçlarında hem tarzında değişiklik yaptı. Özge Özpirinçci'nin beyaz saçlarını boyaması, hem hayranlarını hem de medya tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Ünlü oyuncu, bu değişikliğiyle sadece fiziksel görünümünü değiştirmekle kalmadı, aynı zamanda yaşamındaki yeni bir dönemi de simgeliyor gibi görünüyor.

KENDİNE GÜVENİN BİR YANSIMASI

Özge Özpirinçci'nin beyaz saçlarını boyayarak yaptığı bu değişiklik, aynı zamanda bir kadının kendine güvenini simgeliyor. Toplumda yaşlanma ve yaşlanma belirtileriyle başa çıkmak konusundaki baskılara rağmen, ünlü oyuncu saçlarını doğal beyazlığından uzaklaştırarak kendine olan özgüvenini gösterdi. Bu, kadınların yaşlanma süreçlerini kabul etme ve onurlandırma hakkını vurgulayan bir güç gösterisi olarak da yorumlanabilir.

640xauto.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN