Hazar Ergüçlü'nün kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü'den neden ayrıldığı ortaya çıktı: Duyunca çok şaşıracaksınız!

Hazar Ergüçlü'nün kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü'den neden ayrıldığı ortaya çıktı: Duyunca çok şaşıracaksınız!

Kendisinden 19 yaş büyük Onur Ünlü ile 5 yıldır birlikte olan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmenden ayrıldığını açıklamıştı. Ünlü oyuncunun verdiği bir ropörtajdaki açıklamaları 'ayrılığın nedeni belli oldu' şeklinde yorumlandı.

Bir döneme damga vuran 'Kuzey Güney' adlı dizide canlandırdığı 'Simay Canay' karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmen Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliğini noktalayarak sürpriz bir ayrılığa imza atmıştı. Ünlü oyuncu, ayrılık hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, yapımını Saner Ayar'ın üstlendiği, senaryosu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali ve Volkan Kocatürk'ün oturduğu, başrollerinde ise Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel ve Mert Denizmen'in rol aldığı 'Hayat Bugün' adlı dizide 'Doç. Dr. Suzan Mayer' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde "Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama beş yıllık bir yıpranma yaşandı. Onur hala her şeyim, ailemden biri gibi, arkadaşlığımız devam ediyor." açıklamasında bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Onur Ünlü ile yollarını ayıran Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu - 2

'AYRILIĞIN NEDENİ BELLİ OLDU'

Alem Dergisinden Ceylan Yeniacun'un sorularını yanıtlayan Hazar Ergüçlü'nün açıklamaları 'ayrılığın nedeni belli oldu' şeklinde yorumlandı.

İlişkide 'rahatlık' taraftarı olduğunu vurgulayan ünlü oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

BEN KENDİ ALANINA ÇOK DÜŞKÜN BİRİSİYİM

Ben ilişkide çok rahatım. Karşı tarafın özgür ve benden ayrı bir hayatının hatta ayrı evlerimizin olması gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi alanına çok düşkün birisiyim. İlişki hayatımın merkezi olmaz. Bağımsız ve yalnız kalabilmeyi önemserim.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEMİYORUM

Dünyada çok sınırlı bir vaktim var ve bunu doğru şekilde kullanacağım. Bir de hata yapmaktan çok korkuyorum. Doğru düzgün bir insan yetiştirmek büyük bir sorumluluk. Tabii ki biliyorum çocuk sahibi olduğum zaman illa ki hata yapacağım. Dünyadaki bütün tecrübeleri edinsem, kitapları okusam bile. Ama gerçekten bir süreliğine de olsa ilgimin tamamını verebilecek duruma gelmeden çocuk yapmayı düşünmüyorum. Mutlu, kendiyle barışık, hayatla barışık olabilecek bir birey yetiştirmek istiyorum çünkü. Bunun yolu önce benim mutlu, kendiyle ve hayatla barışık bir kadın olmamdan geçiyor.

Onur Ünlü ile yollarını ayıran Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu - 1​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN