Ayrılığın nedeni ortaya çıktı! Onur Ünlü'den ayrılan Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu: 5 yıllık ilişkiyi bitiren neden açıkladı

Ayrılığın nedeni ortaya çıktı! Onur Ünlü'den ayrılan Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu: 5 yıllık ilişkiyi bitiren neden açıkladı

Kendisinden 19 yaş büyük ünlü yönetmen Onur Ünlü ile beş yıllık ilişkisini sonlandıran ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, ünlü yönetmen ile yaşadığı ayrılık sonrasında sessizliğin bozarak ayrılık nedenini ilk kez açıkladı.

'Leyla İle Mecnun', 'Beş Kardeş', 'Sen Aydınlatırsın Geceyi', 'İtirazım Var' gibi yapımların yönetmenliğini üstlenerek dikkatleri üzerine çeken ünlü yönetmen Onur Ünlü, beş yıldır aşk yaşadığı ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile ayrılık yaşadı.

Kanal D'nin bir döneme damga vurarak reytingleri alt üst eden 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay Canay' karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile yaşadığı ayrılık sonrasında sessizliğini bozarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

MUTLU TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Onur Ünlü ile beş yıllık ilişkisini sonlandıran Hazar Ergüçlü, ayrılığın nedenini açıklarken mutlu tavırlarıyla da dikkatleri üzerine çekti.

whatsapp-image-2022-12-15-at-21-12-23.jpeg

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, yapımını Saner Ayar'ın üstlendiği, senaryosu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali ve Volkan Kocatürk'ün oturduğu, başrollerinde ise Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel ve Mert Denizmen'in rol aldığı 'Hayat Bugün' adlı dizide 'Doç. Dr. Suzan Mayer' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, beş yıldır birlikte olduğu Onur Ünlü ile yaşadığı ayrılığın nedenini ilk kez açıkladı.

AYRILIK NEDENİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Ayrılık sonrasında sessizliğini bozan ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken ilişkide yıpranma yaşandığını açıklayarak şunları söyledi:

"Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama beş yıllık bir yıpranma yaşandı. Onur hala her şeyim, ailemden biri gibi, arkadaşlığımız devam ediyor."

Onur Ünlü ile yollarını ayıran Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu - 1

"ONUR TRANSPARAN GİYMEMİ İSTİYOR" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Onur Ünlü'nün kendisini 'dekolteli kıyafetler' konusunda teşvik ettiğini açıklayan ünlü oyuncu "Beni aksine Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum 'fazla mı açık acaba diyorum' o da 'Hayır, bence giymelisin' diye beni yüreklendirdiği oluyor" açıklamasında bulunmuştu.

Onur Ünlü ile yollarını ayıran Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu - 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN