Hemen en yakın Migros'a giden bu kampanyadan yararlanacak! Ayçiçek yağı 32 TL'ye düştü!

Hemen en yakın Migros'a giden bu kampanyadan yararlanacak! Ayçiçek yağı 32 TL'ye düştü!

Milyonlarca kişinin tercih ettiği büyük bir market zinciri olan Migros, Türkiye'nin 81 ilindeki şubelerinde müşterilerine sevindirici bir haber verdi. Ayçiçek yağı fiyatında gerçekleştirdiği indirimle dikkatleri üzerine çeken Migros, 1 litrelik Ayçiçek yağını sadece 32 TL'ye sunuyor. Detaylar haberimizde...

Yağ fiyatlarındaki sürekli artış nedeniyle birçok vatandaş, marketlerde bile yağ fiyatlarına bakmaktan çekinir hale gelmişken, Migros bu durumu tersine çevirerek müşterilerini sevindirdi.

Migros'tan yeni bir indirim haberi geldi ve Yudum marka 4 litrelik ayçiçek yağının fiyatı gerçekten çok düşük bir seviyeye indi. Evlerin vazgeçilmez ürünlerinden olan ayçiçek yağına yapılan sürekli zamlardan sonra, nihayet indirimler başladı.

Ayçiçek yağı fiyatlarına uygulanan büyük zamlardan sonra, Migros'tan gelen büyük indirim haberiyle Yudum 4 litrelik ayçiçek yağının fiyatı resmen eridi.

4 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI 129,90 TL'YE KADAR DÜŞTÜ

AYÇİÇEK YAĞI

Migros, 4 litrelik Yudum ayçiçek yağını sadece 129,90 TL'ye satışa sunma kararı aldığını duyurdu. Bu ürünün normal satış fiyatı 149,90 TL iken, indirim sonrasında 129,90 TL'ye düşürüldü.

Ayçiçek yağı indiriminden faydalanmak isteyen müşteriler, Migros marketlerin tüm şubelerine akın etmeye başladı. 4 litrelik Yudum ayçiçek yağı, 129,90 TL fiyatla müşterilere sunuldu.

Migros, uygun fiyat politikasıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ederken, indirimli ürünlerle bütçe dostu alışveriş imkanı sunuyor. Bu indirim, ayçiçek yağına olan talebi artıracak ve müşterilere ekonomik bir seçenek sunacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN