Hepsi birbirine benziyor, farklı kuşu sadece dahiler fark ediyor! 6 saniyede farklılığı anlayan yüksek IQ’sunu kanıtlıyor

Hepsi birbirine benziyor, farklı kuşu sadece dahiler fark ediyor! 6 saniyede farklılığı anlayan yüksek IQ’sunu kanıtlıyor

Optik illüzyon testleri ile zihninizin derinliklerine ulaşabilirsiniz. Birbirine tıpatıp benzeyen kuşlar arasında öyle bir tanesi var ki farklılığı ile göze çarpıyor. Kronometremizi 6 saniyeyi hazırladıysanız gelin farklı kuşu birlikte keşfedelim. 6 saniye içerisinde farklılığı anlayan yüksek IQ'su ile Einstein'ı bile kıskandırıyor.

Farklı zeka testleri hem eğlenceli hem de öğretici farklı alanlar oluşturuyor. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz zeka testi ile birlikte zihninizin en uç noktalarına ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kronometrenizi 6 saniyeye ayarladıktan sonra görseli odaklanmanız olacak. Hazırsanız başlayalım.

KRONOMETRENİZİ 6 SANİYE AYARLAYIN

Farklı alanlarda uygulanabilen optik illüzyon testlerine hem eğlenmek hem de öğrenmek için kullanabilirsiniz. Kronometrenizde 6 saniye ya ayarladıysanız eğer gelin aşağıda bulunan görsele hep birlikte bakalım.

1...

2…

3…

İşte akla durgunluk veren test: Resimdeki farklı kuşu 6 saniyede bulan dahi sayılıyor - Resim : 1

4…

5…

6…

Eğer testin sonucunu hala bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Hem eğlenmek hem de öğrenmek için yeniden teste baktıktan sonra aşağıda yanıtı sizinle paylaşıyor olacağız.

İşte akla durgunluk veren test: Resimdeki farklı kuşu 6 saniyede bulan dahi sayılıyor - Resim : 1

TESTİN YANITI

6 saniyede fark edemediyseniz bile farklı testler ile bilişsel zekanızı ölçerek zaman içerisinde ilerleme kaydedebilirsiniz. Test içerisinde yer alan farklı kuş işte tam da orada sizi bekliyor.

İşte akla durgunluk veren test: Resimdeki farklı kuşu 6 saniyede bulan dahi sayılıyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN