Hepsi Grubu’nun üyesi Cemre Kemer müjdeyi verdi! Hayranları bir kez daha sevinçten havalara uçtu! Yeniden başlıyor...

Hepsi Grubu’nun üyesi Cemre Kemer müjdeyi verdi! Hayranları bir kez daha sevinçten havalara uçtu! Yeniden başlıyor...

Bir dönem dillerden düşmeyen şarkılarıyla tüm Türkiye'nin gündeminde yer alan Hepsi Grubu üyelerinden Cemre Kemer, müjdeyi verdi. Tüm hayranları sevinçten havalara uçuyor. Sevincini tüm takipçileri ile paylaştı. Yeniden…

2020 yılı Aralık ayında Emre Medina ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Cemre Kemer, 2021 yılında da ilk bebeğini kucağına aldı. Bir döneme damga vuran hepsi grubunun üyesi Cemre Kemer, hem arkadaşlarına hem de takipçilerini sevindirdi. Uzun bir aranın ardından 2. müjdeyi de patlatan Kemer’e birçok ünlü isimden de destek geldi.

HAYRANLARINA MÜJDEYİ VERDİ

Hepsi Grubu ile tüm Türkiye'ye adını duyuran Cemre Kemer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Şarkıcılık kariyerine ara verdikten sonra sosyal medyaya yönelen Kemer, ikinci annelik heyecanını da sevenleri ile paylaştı. Yeni hamilelik sürecinin yeniden başladığını duyuran ve sürecin başlarında olduğunu aktaran ünlü şarkıcı herkesi sevinçten havalara uçurdu.

cemre-kemer-ikinci-kez-anne-oluyor.jpg

2021 yılı Temmuz ayında kızı Karla’yı kucağına alan güzel şarkıcı sevindiren haberi de sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Kızı Karla ile birlikte yaptığı paylaşım büyük beğeni alırken Cemre Kemer, 'Hamileler toplansın... Yeniden başlıyoruz' notunu düştü.

ÜNLÜ İSİMLER TEBRİK ETTİ

Minik kızıyla yaptığı paylaşım beğeni toplarken ünlü isimlerden de tebrik mesajları geldi. Özge Özprinçci, Seda Bakan, Ceyda Ateş gibi birçok ünlü isim Cemre Kemer'i ve eşini tebrik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN