Herkes merak ediyordu: Mine Tugay estetiklerini tek tek sıraladı! Yüzündeki değişimin nedeni meğer buymuş

Herkes merak ediyordu: Mine Tugay estetiklerini tek tek sıraladı! Yüzündeki değişimin nedeni meğer buymuş

Ekranların popüler oyuncularından Mine Tugay, ilerleyen yaşına rağmen fit görünümüyle dikkat çekiyor. Fakat son dönemde yüzündeki değişimle adından söz ettiren deneyimli oyuncu, yaptırdığı estetik operasyonları itiraf etti. İşte, Mine Tugay estetikleri...

Geçtiğimiz aylarda 'Yalı Çapkını' dizisine konuk olarak 'Defne' karakterini oynayan Mine Tugay, yüzündeki değişimle dikkat çekti.

Konuyla ilgili açıklama yapan 46 yaşındaki oyuncu, "Ben bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine bir kaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor" dedi.

MİNE TUGAY HANGİ ESTETİKLERİ YAPTIRDI?

Medyatava'da yer alan habere göre, bir dergiye röportaj veren oyuncu Mine Tugay, estetik iddialarına yanıt verdi. Yüzündeki estetikleri açıklayan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Burnuma yıllar önce estetik yaptırmıştım, pişman değilim. On seneden fazla da sol gözümün altındaki sorunla uğraşıyorum. Bunu tamamen çözebileceğini iddia eden bir doktorun ameliyatına 'Tamam' dedim. Ama doktor ameliyatta yüzüme kendi estetik zevklerine göre dolgular yapmış. Mental açıdan çok zor bir yıldı. Trajik bir durumdu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN