Hülya Avşar'dan eski koca itirafı: Hamileyim

Hülya Avşar'dan eski koca itirafı: Hamileyim

Uzun bir süre konuşmama kararı alan Hülya Avşar sessizliğini bozdu. 60 yaşındaki sanatçı herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. Hamile olduğunu söyleyen Avşar kızı bakın neler dedi?

Son günlerde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Hülya Avşar bundan dolayı konuşmama kararı aldı. Magazin muhabirlerini görünce konuşmayan Avşar, yine sessizliğini bozdu. "Hamileyim" diyen Hülya Avşar herkesi şaşırttı.

hulyavsar.jpg

HÜLYA AVŞAR'DAN HAMİLELİK AÇIKLAMASI

Açıklamalarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Hülya Avşar, yine herkesi şaşırtan bir yorum yaptı. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile sürekli yan yana gelen Avşar, bunun nedenini açıkladı.

avsar.jpg

YİNE SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE DÜŞTÜ

Magazin mensuplarına sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, yaptığı soğuk espriyle ağızları açıkta bıraktı. Hamile olduğunu söyleyen ünlü sanatçı magazin gündemine bomba gibi düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN