Hülya Avşar'ı çıldırtan soru! Öfkeden deliye döndü "Böyle bir ahlaksızlık yapılabilir mi? Kafayı yemişler normal değiller"

Hülya Avşar'ı çıldırtan soru! Öfkeden deliye döndü "Böyle bir ahlaksızlık yapılabilir mi? Kafayı yemişler normal değiller"

Dün akşam 59 yaşına giren Hülya Avşar, doğum gününü Tarabya'daki bir balıkçıda eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile beraber kutladı. Ünlü sanatçı gecenin sonunda adeta ateş püskürdü.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun ünlü şarkıcı Hadise'den boşanan iş insanı Mehmet Dinçerler ile anılmasına sert bir dille tepki gösterdi.

Dün gece 59 yaşına giren ünlü sanatçı Hülya Avşar, doğum gününü Tarabya'daki bir balıkçıda eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile beraber kutladı.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; basın mensuplarının sürpriziyle karşılaşan Avşar, gazetecilere teşekkür etti. Sesinin neden kısık olduğunu soran muhabirlere yanıt veren Hülya Avşar, sahnede fazla kaldığını söyledi.

hul-2.jpg

"30'UNDAN SONRA HAYATI ANLADIM"

Basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, "Ben 30'undan sonra hayatı anladım. Güzel yaşlanmak, çok hoş. Hayatın tadını yeni çıkarıyorum ben" dedi.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU: TABİ BENİ DİLEYECEK

Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu ise muhabirlerin, "Hülya Hanım yeni yaşında sizi dilemiş" sözlerine, "Tabi beni dileyecek. Beraber yürüdük biz bu yollarda..." yanıtını verdi.

Hülya Avşar, muhabirlerin kızı Zehra Çilingiroğlu ile Mehmet Dinçerler hakkında çıkan haberlerin sorulması üzerine ise adeta ateş püskürdü.

hul.jpg

"KAFAYI YEMİŞLER ARTIK NORMAL DEĞİLLER

Ünlü sanatçı kızının adını Mehmet Dinçerler ile ananlara sert bir dille tepki göstererek şunları söyledi:

"Böyle bir ahlaksızlık yapılabilir mi? Benim kızımı böyle bir şeye yakıştırabiliyor musunuz? Haberleri yapanı mahkemeye verdim. Benim kızıma yakıştırdıkları şeye bakın. Olabilir mi böyle bir şey? Onları yazan eski gazeteci... Bir şey demiyorum ama kafayı yemişler artık. Normal değiller"

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliklerini noktalayan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde Rodos'ta tatile çıkmıştı. Dinçerler, tatil esnasında Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İki ismin aynı karede görüntülenmesi "aşk" dedikodularını da beraberinde getirmişti.

"İDDİALAR GERÇEK DIŞI"

Yaşanan olay sonrasında Zehra Çilingiroğlu açıklamalarda bulunmuş, arkadaşlarıyla gittiği bir mekanda Dinçerler ile karşılaştığını söylemişti. Çilingiroğlu ayrıca aşk söylentilerinin doğru olmadığını belirtmiş ve gerçek dışı haberleri yargıya taşıyarak, tazminat davası açacağını da ifade etmişti.

dinc-2.jpg

"BU HABERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Zehra Çilingiroğlu’nun avukatı Arca Açıkel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

Müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu’nun son dönemde evliliği ile gündemde olan Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğuna dair çıkan haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Türk aile hayatı ahlakına yakışmayan iftiraları içeren ve bir genç kızın geleceğini etkileyecek şekilde, gerçekle bağdaşmayan iddialara konu olan bu haberi şiddetle kınıyor ve kabul etmiyoruz.

Söz konusu haberde yer alan iddiaların tamamı mesnetsizdir. Haberde iddia edilenin aksine müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu, erkek arkadaşının da bulunduğu bir ortamda arkadaş grubuyla eğlenmişlerdir. Tamamen çarpıtılan görüntülerle, magazin haberi yaratma dürtüsüyle kurgulanmış olunan bu haber, müvekkillerimiz Zehra Çilingiroğlu ve Hülya Avşar’ın itibarını zedelemeye yöneliktir.

Zehra Çilingiroğlu hakkında gerçeği yansıtmayan bu tür haber ile kişilik haklarına saldırılması, özel hayatına ilişkin görüntülerinin izinsiz bir şekilde paylaşılması ve şahsi itibarını zedeleyici ifadelere yer verilmesi ile konu haberin sorumluları hakkında hukuki ve cezai şikâyetlerde bulunmamızın yolu açılmıştır.

Ülkemizde yaşayan her vatandaşın hakkı olduğu üzere; müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu’nun da özel hayatına ilişkin görüntülerinin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri ifşa etmenin de ayrıca suç teşkil ettiğini belirtmek isteriz. Gerçek dışı bu haberi tekzip eder, konu hakkında tüm hukuki ve cezai başvuru haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz. Kamuoyuna saygılarımızla...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN