Hüsnü Komiser Görmesin! Kızı Zeliha İle Dalga Geçen Geçene, İşte Yüsra Geyik'in O Paylaşımları

Hüsnü Komiser Görmesin! Kızı Zeliha İle Dalga Geçen Geçene, İşte Yüsra Geyik'in O Paylaşımları

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiserin kızı Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik'in giydiği ceket sosyal medyayı salladı. Yüsra Geyik'in tatil sırasında giydiği ve kendisine en az 3 beden büyük gelen ceketi ile çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca ortalık karıştı.

Doğal güzelliği ile dikkat çeken Hüsnü Komiserin gazeteci kızı Zeliha son paylaşımlarından sonra güzelliği ve ya rol aldığı dizilerdeki performansı ile değil de giydiği ceketi ile konuşuluyor. Ceketin kendisine bir kaç beden büyük geldiğini belirten sosyal medya kullanıcıları Yüsra Geyik'in ceketinin rengini de beğenmedi.

TATİL POZLARINI PAYLAŞAYIM DERKEN REZİL OLDU

Tatile çıkan ve süper mini eteği ile resim çektirerek paylaşan Yüsra Geyik mini eteği yerine üzerine giydiği çeketi ile konuşuluyor. Yüsra Geyik'in takipçileri güzel oyuncunun paylaşımına "Hüsnü komiserin ceketi mi?" yorumunu yaptı. Ceketi ile dalga geçilen Yüsra Geyik ve ya Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı mini eteği ve ya tatil pozları ile değil ceketi ile gündem oldu.

yusra-geyik-ceket.jpg

15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol alan ve neredeyse Hüsnü Komiser'in kızı Zeliha ile büyüyen Yüsra Geyik, televizyon izleyicilerinin karşısına ilk Yabancı Damat dizisi ile gelmişti. Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Yüsra Geyik şansını Camdaki Kız dizisi ile denedi. Fakat Çamdaki Kız dizisindeki ömrü uzun olmadı. Çamdaki Kız dizisi ile yollarını ayıran Yüsra Geyik bir ara Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçalan ile sosyal medya üzerinden sözlü tartışmaya girdi.

CELİL NALÇALAN'DAN YÜSRA GEYİK'E 'RUH HASTASI' YORUMU

Arka Sokaklar dizisinin sevilen komiseri Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha'sı yani Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisinden ayrılınca spora başladı. Yüsra Geyik spor yaparken çekilen görüntülerini kendi ınstagram hesabından paylaştı. Kardeşlerim dizisinde Akif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Celil Nalçalan Yüsra Geyik'in Instagram hesabından paylaştığı karelere 'Ruh hastası' yorumunu yapmıştı. Yüsra Geyik ise Celil Nalçalan'a "yok yok demeyelim hayır ruh hastası değilim" diye yanıt vermişti.

yusra-geyik.jpg

YÜSRA GEYİK'E HÜSNÜ KOMSER GÖNDERMESİ

Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanan Yüsra Geyik tatilde giydiği oversize ceketi ile dalga konusu oldu. Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı Yüsra Geyik sosyal medyadan paylaştığı karede siyah büstiyeri, oversize gri ceketi ve siyah önden büzgülü mini eteği ile görülüyor. Süper minisi ile konuşulması beklenen Yüsra Geyik oversize ceketi ile konuşuluyor. Yüsra Geyik'in giyimini beğenmeyen takipçileri Yüsra Geyik'e Arka Sokaklar'da babası rolünde olan komiser Hüsnü Çoban ile göndrme yaptı. Takipçileri "Üzerindeki ceket emanet mi?" ve ya "Hüsnü Komiser'in ceketini mi giydin?" "Ceket olmasa çok daha iyiymiş" yorumlarını yaparak Yüsra Geyik ile inceden dalga geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN