Hyundai o modelde fiyatları dibe çekti! İşte Hyundai'nin en ucuz modeli

Hyundai o modelde fiyatları dibe çekti! İşte Hyundai'nin en ucuz modeli

Hyundai'den büyük kampanya! 280.000 TL'ye satılacak araba hangisi? Özellikleri neler? Hyundai en çok satılan arabasına indirim yapıyor! Detaylar haberimizde...

Hyundai Grubu, bünyesindeki 45 şirketi ile Kore'nin ve dünyanın en büyük gruplarından birisidir. Dünya çapında 180.000'den fazla personeli bulunan grup; motorlu araçlar üretimi, mühendislik, inşaat, gemi yapımı, çelik, petrokimya, makine, havacılık, elektronik ve finans sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Otomotiv sektörünün Güney Koreli Devi olan Huyundai, Santro modelinde tüm yüzleri güldürecek bir indirime giderek ülke genelinde herkesi şaşırtmayı başardı. Türkiye'de özellikle son günlerde yükselen araç fiyatları ve Özel Tüketim Vergisi'nin artması artık araç alınmasında ciddi zorluklar yaratmaktadır, haliyle insanlar ikinci el araç alımına yöneliyorlardı. Dünyaca ünlü araç markaları da söz konusu hale farklı çareler yaratmaya çalıştılar. Hyundai bu işe bir dur demek üzere. Santro modelinde özellikle ciddi oranda indirime giderek araç sahibi olmak isteyenlere karşı koyulamaz bir kampanya getiriyor!

hyundai yeni arabası

Hyundai Santro modeli Hindistan’da en çok beğenilip satın alınan otomobillerden biridir. Ne var ki bu kampanyanın ardından Türkiye'nin de en çok tercih edilen modellerinden biri olacağa benziyor. 280.000 TL gibi rakamlarda satışa sunulması beklenen Hyundai Santro model araç henüz Türkiye'de satılmaya başlamamıştır.

Hyundai Santro Modelin Özellikleri

Hyundai en çok satılan modellerinden biri olan Santro'ya dev indirim yapıyor! Santro’nun bilinen özellikleri arasında 1 benzinli motor ve 1 adet CNG motor bulunmaktadır. Bu araçta hem manuel hem de otomatik şekilde bir şanzıman bulunuyor. 5 koltuğu bulunuyor ve 4 silindirli bir araçtır. Arka havalandırma kanallarına sahiptir ve Santro segmentinde olan tek araçtır. Bu aracın en önemli özelliği ayrıca dar alanlarda park yapılmasını kolaylaştıran özelliklerinin bulunmasıdır. Androıd Auto özelliğine sahip ve 7 inç dokunmatik ana ekranı olan Hyundai bu özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN