İbo'nun gelini Yasemin Şefkatli'den Merve Boluğur'a ağır taş! O sözleri büyük kavga çıkaracak

İbo'nun gelini Yasemin Şefkatli'den Merve Boluğur'a ağır taş! O sözleri büyük kavga çıkaracak

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şeftali, Merve Boluğur'a şaşırtan bir imada bulundu. Eşi İdo Tatlıses'in doğum günü paylaşımının altına ilginç bir yorum yapan Şeftali, Boluğur'u kızdıracağa benziyor. Bakın ne yazdı?

İdo Tatlıses ile geçen yıllarda nikah masasına oturan Yasemin Şeftali, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Eşini yalnız bırakmayan Şeftali, doğum gününde ilginç bir yorumla sosyal medyanın gündemine düştü. İdo'nun romantik mesajının altına bakın Merve Boluğur'u tiye alan hangi yorumu yaptı?

ido.jpg

İBO'NUN GELİNİNDEN TEPKİ ÇEKEN YORUM

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şeftali de Merve Boluğur'u hedef aldı. Kendi doğum gününün de herkesi şaşırtan bir yorum yaptı.

yasemin.jpg

Boluğur'un boşamadan önce eşi Mert Aydın için sürekli kullandığı bir sözü tiye alan Şeftali, Boluğur'un takipçilerini de kızdırdı.

mert.jpg

MERVE BOLUĞUR'LA ALAY ETTİ

Eşi İdo Tatlıses'in, "İyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanıdım iyi ki evlendim" notuyla paylaştığı fotoğrafın altına "Kocam da kocam" yazan Yasemin Şeftali yeni tartışmanın fitilini ateşledi. Görenler "Merve'yle dalga geçmiş" yorumları yaptı.

merve.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN