İbrahim Tatlıses'in 'kara peçe' benzetmesine tepki: Yahudi eğlendiren türkücü

İbrahim Tatlıses'in 'kara peçe' benzetmesine tepki: Yahudi eğlendiren türkücü

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hakkında yaptığı "Kara peçeli" benzetmesine oğlu Ahmed Tatlıses'ten sonra bir tepki de Urfalı yazar Said Ercan'dan geldi. Yazar Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından açılacak olan İbrahim Tatlıses müzesinin açılışına tepki göstererek 'Gitmeyin' çağrısında bulundu. İşte İbrahim Tatlıses'i kızdıracak sözler.

İlk eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses için sert sözler sarf eden sanatçı İbrahim Tatlıses, "Kara peçeli ve oğlu evime domuz yağı döktü. Evlenemedim" açıklamalarında bulunmuştu. Gündemi uzun süre meşgul eden bu olay sonrası Şanlıurfa'da yazarlık yapan Said Ercan, Tatlıses hakkında ilginç bir yorumda bulundu. Şanlıurfa'da açılacak olan Tatlıses Kültür Merkezi'ne tepki gösteren Ercan, Tatlıses'i kızaracak paylaşımlar yaptı. İşte Urfalı yazarın o paylaşımları.

buyuudu.jpg

İŞGALCİ İSRAİL'İ EĞLENDİREN TÜRKÜCÜ BENZETMESİ

Sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda sanatçının resmini paylaşan Yazar Said Ercan "Urfa'da Haliliye Belediyesi 'İbrahim Tatlises Kültür Merkezi' açıyormuş! İşgalci İsrail'de Yahudileri eğlendirmeye giden, kadınlara karşı eski Urfalı eşine karşı bile olur olmadık laf eden bu kişinin adı ' kültür merkezine' verilemez! Tepkinizi gösterin lütfen!" diye paylaşım yapan Ercan'ın paylaşımlarına takipçilerinden de destek geldi.

pece.jpg

KADINLARDAN DA DESTEK GELDİ

Yazar Said Ercan'ın paylaşımını etiketleyen bir çok kadın sanatçının açılışına gitmeme kararı alırken, açılacak olan kültür merkezine ise Tatlıses'in adının verilmesini istemediler.

İŞTE O TEPKİLER

karapece.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN