İcardi ve Wanda Nara halay çekecek! Düğün Arjantin'de olacaktı ama... Bomba haber herkesi heyecanlandırdı

İcardi ve Wanda Nara halay çekecek! Düğün Arjantin'de olacaktı ama... Bomba haber herkesi heyecanlandırdı

Galatasaray'ın* futbolcusu Mauro Icardi, uzun yıldır aşk yaşadığım Wanda Nara ile yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Düğünün Arjantin’de olacağı düşünülürken bomba bir haber herkesi heyecanlandırdı. Icardi ve Wanda Nara halay çekecek gibi gözüküyor…

Arjantinli yıldız futbolcu Mauro İcardi, Galatasaray’a transfer olduğu gün Galatasaray taraftarının gönlünü fethetti. Çıktığı maçlardaki performansıyla, gol sevinçleriyle, taraftarla arasındaki uyumla Galatasaray’ın en’leri arasına adını yazdırdı desek yeridir. Şimdilerde eşi Wanda Nara ile yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanan Icardi, geçtiğimiz günlerde eşine evlilik teklifi yapmıştı.

10 SENE SONRA YENİDEN EVLİLİK TEKLİFİ

Başarılı futbolcu Icardi, yeşil sahadaki başarılarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Eşi Wanda Nara ile aşkları sosyal medyada sürekli konuşulan konular arasında yer alırken Icardi, geçtiğimiz günlerde Gente dergisine verdiği bir röportajda 10 sene sonra eşine yeniden evlilik teklifi ettiğini söylemişti.

yeni-proje-12.jpg

“ARJANTİN’DE OLACAĞINI VARSAYIYORUM”

Wanda Nara, düğününe ilişkin yaptığı bir açıklamada, “İcardi bir düğün daha önerdi ama bunu organize edecek vaktimiz olmadı. Eğer bu hayali gerçekleştirmeyi başarırsak bunun Arjantin’de olacağını varsayıyorum” demişti.

yeni-proje-13.jpg

ERDEN TİMUR’DA BEKLENMEDİK TEKLİF

Çiftin düğününün nerede yapılacağı henüz netleşmemiş iken yeni bir gelişme yaşandı. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, başarılı oyuncusu Icardi’ye bir teklifte bulundu. Timur'un teklifi şöyleydi:

“Şampiyon olalım. Düğününü Çırağan Sarayı’nda yapalım. Tüm dünya boğazın incisine geliyor. Düğünlerini burada yapıyor. Size de burada düğün yapalım. Türk adetlerine de bir bakın. Ne isterseniz onu yaparız. Unutulmayacak bir anı olur.”

yeni-proje-14.jpg

İLK ÖNCE EŞİNE DANIŞACAK

Erden Timur’un teklifine net bir yanıt vermeyen yıldız futbolcu Icardi, bu teklifi eşi Wanda Nara’ya götürecek. Düğüne ilişkin detaylar henüz belli değilken düğünün Türkiye’de yapılma olasılığının yüksek olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN