İçinde ne saklıyorsun? Gördüğün ilk şey gizli kimliğini ortaya çıkaracak

İçinde ne saklıyorsun? Gördüğün ilk şey gizli kimliğini ortaya çıkaracak

Göreceğiniz ilk şey gizli kimliğinizi ortaya çıkaracaktır. Birçok insan kendilerini avucunun içi gibi tanıdıklarını düşünür. Ama bilmedikleri bir şey var ki, onların gizli yanları, kişiliklerini de etkileyen bilinçaltıdır. Varlığından haberdar olmadığınız bilinçaltı bir parçanızı değerlendiren bu psikolojik testle kişiliğinizi ortaya çıkarın.

Resmin psikolojik testleri, bir kişinin bilinçsiz kişiliğini "yansıttığı" projektif testlerdir. Kısa bir süre içinde yorumlanması gereken yapılandırılmamış bir öğenin sunumu ile karakterize edilirler.

Böylece bilinçaltı kendisiyle ilgili bilgiyi seçer ve kodlayarak bilince "gönderir". Sonra verdiği cevap gizli kimliğini ortaya çıkarır. Açıkçası, sadece projektif testler konusunda deneyimli bir psikolog bu kişilik testlerini yapabilir ve sonuçlarını yorumlayabilir.

Bu psikolojik kişilik testi, bilinçaltımızı ortaya çıkaran dış müdahaleler olmadan kendinizi biraz daha tanımanızı sağlayan eğlenceli bir testtir.

İLK ÖNCE BİR KADIN VE ERKEK Mİ GÖRDÜN?

İlk gözünüze çarpan şey görüntünün merkezindeki bir kadın ve bir erkekse, enerjik ve hiperaktif bir insansınız. Sen harika bir doğaçlamacısın ve asla pes etmiyorsun, her zaman ilerlemeye devam ediyorsun. İçinizde güçlü, parlak ve yanan bir enerji kaynar. Arzularınız güçlü ve tutkulu.

Tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve yavaş yavaş soya küspesine oldukça emin bir şekilde yaklaşıyorsunuz.

İçeride kaynayan enerjiyi dengelemek için hem fiziksel hem de zihinsel gevşeme egzersizleri yapmalısınız. Atmosferinizi sık sık değiştirin, rahatlatıcı kokuların tadını çıkarın, meditasyon yapın ve açık hava etkinlikleri için zaman bulun.

yuz1.jpg

RESİMDE İLK ÖNCE BİR KADIN YÜZÜ MÜ GÖRDÜN?

Resimde gördüğünüz ilk şey bir kadın yüzüyse, büyük olasılıkla duygusal, rüya gibi ve sanatsal bir yapıya sahipsiniz. Sen çok yetenekli bir insansın.

Karakterinizde bazen güçlü duygular, muazzam mutluluk ve dizginsiz aşk ortaya çıkıyor. Sakin, huzurlu ve uyumlu bir yaşam tarzınız var, pozitif düşünceye sahip sevgi dolu ve iyimser bir insansınız.

Kolayca ve hızlı bir şekilde arkadaş edinir, çok farklı nitelikteki insanlarla ortak bir dil bulursunuz. Diğer insanlara karşı oldukça savunmasızsın, çok kolay incinebilirsin ama sevmesi çok kolay bir insansınız. Belki de en yakınlarınız neden bu kadar sakin ve bazen de kayıtsız olduğunuzu merak edebilir...

RESİMDE İLK ÖNCE YABANCI İNSAN YÜZÜNÜ MÜ GÖRDÜN?

Resimde gördüğünüz ilk şey resmin köşelerindeki figürlerse, o zaman akıllı, sevecen ve son derece meraklı bir insansınız.

Genellikle düşünceli ve sessizsiniz, ancak aynı zamanda her türlü tartışmaya girmeyi seviyorsunuz çünkü haklı olduğunuzdan tamamen eminsiniz. Her zaman çevrenizdeki dünya hakkında sorular soruyorsunuz ve çabucak cevaplar buluyorsunuz.

Parlak beyniniz, başkalarıyla paylaşmaktan mutluluk duyacağınız birçok önemli fikri saklar. Genel olarak, çok organize ve amaçlı bir insansınız, hayatta lidersiniz. Ancak inatçılığınız ve aşırı özgüveniniz size sorun çıkarabilir.

Azim ve inat arasındaki dengeyi korumak için çevrenizdeki insanlara nezaketle davranın. Kötü ruh halinizi kontrol etmeyi öğrenin ve agresif durumlardan kaçının.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN