Uraz Kaygılaroğlu’nun oje sevdası sosyal medyanın gündeminde

Uraz Kaygılaroğlu’nun oje sevdası sosyal medyanın gündeminde

TV dizlerinin vazgeçilmez oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu oje sevdasından vazgeçmiyor. Pis Yedili, Klavye Delikanlıları, Aşk 101, Ayak İşleri, Sefirin Kızı, Üç Kuruş, Erşan Kuneri gibi yapımlardaki rolleriyle tanın oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından yayınladığı pozu sosyal medyanın gündeminde.

Tırnaklarına siyah oje sürdüğü görülen ünlü oyuncu sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. Son olarak final yapan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Kartal karakteriyle akıllarda kazınan, Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda da yer alan 35 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ojeli tırnaklarıyla sosyal medyayı salladı.

uraz-kaygilaroglu-oje-001.jpg

TIRNAKLARINDAKİ SİYAH OJE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Bodrum tatilinde giydiği slip mayo ile adından uzun bir süre söz ettiren ünlü oyuncu şimdi de tırnaklarındaki ojeyle sosyal medyayı salladı. Uraz Kaygılaroğlu’nun Sosyal medyada yayınladığı ojeli tırnakları için ‘ne gerek vardı', 'kötü örnek oluyor', 'ne bu yeni akım falan mı', 'erkek adam oje sürmez', 'hiç yakışmış mı', 'olacak iş değil' şeklinde eleştiriler gecikmedi.

uraz-kaygilaroglu-ojeli-hali-001.jpg

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun ojeli tırnakları daha önce de gündeme gelmişti. Kaygılaroğlu, kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin galasına ve 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına siyah ojeli tırnaklarıyla katılmıştı. Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Ada’nın isteği üzerine oje sürdüğünü söylemişti.

uraz-kaygilaroglu-ojeli-parmaklari-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN