Sürekli acınmak isteyen 4 burç: Onalar duygularınızı sömürüyor...

Sürekli acınmak isteyen 4 burç: Onalar duygularınızı sömürüyor...

Sürekli acınmak isteyen 4 burç. Gerçekten her şeyi sadece kasvetli bir ışıkta görüyorlar, bu yüzden sürekli acı çekiyorlar. Ama sessizce acı çekmeyi bilmiyorlar.

Böyle insanları tanıdığınızdan eminiz: Onlar, fakirler, acınacak ve cesaretlensinler diye sosyal ağlarda sürekli keder ve umutsuzluk dolu yazılar yazıyorlar. Bir toplantıda, kelimenin tam anlamıyla sizi kötü şans, sonsuz problemler ve talihsizlik hikayeleriyle bombalarlar.

Gerçek şu ki, hepsi şikayet etmemekten memnun olurdu, ama yapamazlar: böyle yıldızların altında doğdular. Biri "acıma tıklayarak" sempati aradıklarını düşünebilir. Ancak durum farklı: bu tür insanlar gerçekten her şeyi sadece kasvetli bir ışıkta görüyorlar, bu yüzden sürekli acı çekiyorlar.

Ama sessizce acı çekmezler ve edemezler: Bütün dünyanın bunu bilmesini istiyorlar! Yani, bu 4 burçta doğanlar, hem çevrimiçi hem de gerçek hayatta sürekli olarak “vah bana” hikayeleri anlatıyorlar.

depresyon.jpg

BALIK : ONUNLA BİRLİKTE DEPRESYONA GİRMENİZİ İSTİYORLAR

Bu burcun temsilcileri, herhangi bir nedenle ve onsuz nasıl depresyona girileceğinin tarifini biliyor gibi görünüyor. Diğer insanlara karşı empatik ve sempatik oldukları için karşılığında aynı tutumu beklerler.

Bununla birlikte, dünyamız pragmatik ve rasyoneldir, bu nedenle çoğu durumda sadece hayal kırıklığına uğrarlar ve üzülürler. Buna rağmen direnemezler ve başkaları için kendilerini feda etmeye devam ederler. Doğal olarak - onu en parlak renklerle tanımlamak ve kişinin kendi kişiliğine acımasına hitap etmek.

depresyon-1.jpg

YENGEÇ : BENMERKEZCİ OLMALARI EN BÜYÜK DEZAVANTAJLARIDIR

Bu burçta doğanlar çok yüksek benlik saygısına sahip değillerdir, ancak aynı zamanda çok benmerkezcidirler. Kanserler kaprislidir, düşünmeye eğilimlidir ve bu genellikle ciddi depresyona yol açar. Ne ayıp - insan yapımı: kendileri buldular - kendileri üzgün.

Dahası, Yengeç, “üzücü kaderleri” hakkında zavallı hikayelerin yardımıyla diğerlerini kelimenin tam anlamıyla “nakavt eden” sürekli dikkat gerektirir.
ölçekler

Bu işaretin temsilcileri çok yönlü, hatta bazen narsist olabilir. Tamamen ve tamamen ilgiye ihtiyaçları var. Biraz dikkatiniz dağılırsa, hemen acımaya “baskı yapmaya” başlarlar.

En sevdikleri yöntem, derin bir kırgınlık numarası yapmak ve bunu mümkün olduğunca alenen yapmaktır. Neyse ki, sosyal ağlar var - "geri dönülecek" yer var.

BAŞAK : HERŞEYDEN ŞİKAYET EDERLER

Kural olarak, bu burçta doğanlar her şeyden şikayet etmeyi severler. Sonsuz mükemmellik arayışlarında, her zaman bu dünyanın ve içindeki insanların başka bir üzüntü ve hayal kırıklığı için bir bahane olduğunun teyidini ararlar.

Başak böyledir: O, hiç kimse gibi, bir sinekten nasıl bir fil yapılacağını bilir ve yoldaki her tümseği fark eder.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN