Bir sembol seçin ve kendiniz için akıllıca tavsiyeler alın

Bir sembol seçin ve kendiniz için akıllıca tavsiyeler alın

Bir sembol seçin ve kendiniz için akıllıca tavsiyeler alın. Kulağa harika gelse de, sadece bir resim veya çizim ile hayatınızın, duygularınızın ve hislerinizin birçok yönünü tanımlayabilirsiniz.

Aşağıdaki fotoğrafta en çok beğendiğiniz sembolü seçin ve kendiniz için akıllıca tavsiyeler alın.

SEMBOL 1 : SEZGİ GÜCÜ

Bu seçim sizi içsel hislerinize güvenmeye ve sezgilerinizi dinlemeye teşvik eder . Duyarlılığınızı değerlendirin ve mantığınıza değil önsezilerinize önem verin. Şimdi başkalarının görüşlerini dinlemenin zamanı değil.

Yalnız vakit geçirmenin zamanı geldi. Doğa, evrenle bağlantınızı artırır. Mevcut yaşam durumunuzu iyileştirmek için yaşamınızın doğal ritmine ve döngüsüne uyum sağlamanız gerekir. Kararsızsanız, doğru yolu bulmak için sezginizi takip edin.

SEMBOL 2 : YENİDEN DOĞUŞ

Bu sembol büyük bir geçişi ve dönüşümü ifade eder. Ruhsal uyanışınız başladı. Değişimi kucaklamalı ve kendinizin en iyi versiyonu olmaya hazır olmalısınız.

İnanın büyülü bir gelecek sizi bekliyor ama eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Değerlerinizi düşünün ve hayallerinize uymayan her şeyi hayatınızdan çıkarın. Dönüşüm kaçınılmazdır ve bu sizin için gerçekten heyecan verici bir dönemdir.

sembol-1.jpg

SEMBOL 3 : DENETLEME

Hayatınızın tüm yönlerini kontrol altına almanız gerekir. Kötü alışkanlıkların hayallerinizin gerçekleşmesini yavaşlatabileceğini unutmayın. Özgürlük arzusu ve yükümlülükleriniz arasında bir dengeye ihtiyacınız var. Cesur olun ve ihtiyacınız olursa profesyonel yardım alın. Her şeyi kendiniz yapmak gerekli değildir.

SEMBOL 4 : DURAKLAMA

Bu sembol size yoğun programınıza ara vermeniz gerektiğini söylüyor. Belki çok çalıştınız ya da başınıza çok şey geldi. Dinlenme zamanı. Ruhunuzu onarmak için iki gün bile yeterlidir. Kendinize zaman ayırın, rahatlayın, kitap okuyun, film izleyin . Kendinizi güvensiz veya kafanız karışmış hissediyorsanız, aceleniz olmadığında cevaplar size gelecektir. Stresten kurtulun ve huzur bulun.

SEMBOL 5 : MANEVİ DESTEK

Bu sembolü seçerseniz, sizi önemli bir manevi bağlantı bekliyor. Belki yeni bir arkadaş ya da bir öğretmenle olan bir ilişkidir. Bu ilişki sırasında öğretmen ve öğrenci olacaksınız ve bu deneyimin bilgeliği evrenle olan ilişkinizi güçlendirecektir.

Bu bağlantı ne şekilde olursa olsun, olabilecek en iyi şekilde olacaktır. Size saygı duymayı öğreten öğretmenlere ve yazarlara dikkat edin. Sizin gibi olan insanları arayın.

sembol-2.jpg

SEMBOL 6 : İPTAL

Bu duruma bağlılığı bırakmanın zamanı geldi. Umutsuzluk tezahürü engeller, bu yüzden arzunuzu ne kadar çok çekmeye çalışırsanız, onu kendinizden o kadar uzağa itersiniz. Sonucu evrene bırakın. İstediğinizi elde etmek için, evrene arzunuzu yerine getirmesi için alan vermek önemlidir. Bir şeyin olmasını sağlamak senin işin değil, ama olmasına izin vermelisin. Hayatınızın şimdiki anında rahatlayın ve zaten sahip olduklarınızın değerini bilin.

SEMBOL 7 : YARATACILIK

Daha iyi bir yaşam kalitesi için yaratıcı yönünüzle yeniden bağlantı kurmanın zamanı geldi. Hayatınızın ciddiyetinden uzaklaşın ve eğlenceli bir şey yapmaya çalışın, sizi hayalinize yaklaştıracak bir şey.

Çizebilir, yazabilir, yemek yapabilir, fotoğraf çekebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanın ve dünyayı çocukların gözünden görün.

SEMBOL 8 : KALICILIK

Hayallerinize ulaşmak istiyorsanız ilerlemeye devam etmelisiniz. Tüm sorunların üstesinden gelebilirsin, bu yüzden onları kabul et. Azimle, tüm hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sizi etkileyen olumsuz düşünce ve inançların farkında olun ve onlardan kurtulmaya çalışın. İhtiyacınız olduğunda yardım isteyin ve harika bir yaşam yaratma yeteneğinize inanın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN