İhanet etmiş... Oğuzhan Koç-Demet Özdemir boşanmasında flaş detay! Kimse beklemiyordu

İhanet etmiş... Oğuzhan Koç-Demet Özdemir boşanmasında flaş detay! Kimse beklemiyordu

8 ay önce evlenen Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Uzun süredir evliliklerinde kriz yaşayan ikili her şeye rağmen ortak yolu bulamamış, ayrılık kararı almıştı. Boşanma nedeni ise merak konusu olmuştu. Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali'den magazini sallayacak bir iddia geldi. Meğer Oğuzhan Koç, Demet'i o ünlü isimle aldatmış... Duyunca küçük dilinizi yutacaksınız

Aşklarını nikah masasına taşıyan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti geçen yıl görkemli bir düğünle dünyaevie girmişti. İkilinin düğünü günlerce sosyal medyada konuşulmuştu. Mutlu giden evliliğe bir anda nazar değdi ve ikili boşanma kararı aldı. Boşanmanın nedeni ise 3. kişi...

ogzuhankoc.jpg

OĞUZHAN, DEMET'İ ALDATTI MI?

Türkiye'nin sevilen iki ismi Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti 2022 yılının sonlarına doğru evlenmişti. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğünde Özdemir'in gelinlikleri uzun bir süre sosyal medyada olay olmuştu. Mutlu giden evlilikleri bir anda kriz dönmüş, ve Demet Özdemir evi terke etmişti.

demir.jpg

TERAPİ DE EVLİLİKLERİNİ KURTARAMADI

Uzun süredir paylaşım yapmayan çiftin boşanacakları iddia edilmişti. Özdemir ise evi terke etmediğini fakat evliliklerinde sorun olduğunu itiraf etmişti. Evliliklerini kurtarmak isteyen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin terapiste de gittiği ortaya çıktı.

demo.jpg

ORTAK BOŞANMA KARARI ALDILAR

Tüm çabalara aile birlikleri bozulan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir ikilisi boşandıklarını ortak bir paylaşımla açıkladı. Çiftin boşanma nedeni merak konusu olurken, Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali'den bomba bir iddia geldi.

bircan.jpg

DEFNE SAMYELİ DETAYI ŞAŞIRTTI

Bali'nin iddiasına göre Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'i Defne Samyeli ile aldatmıştı.

defne.jpg

Oğuzhan Koç'tan henüz bu iddia hakkında açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN