İhtiyaç sahibi ailelere sosyal yardım geri döndü! Aylık 4200 TL yardım almak için tek yapılması gereken bu

İhtiyaç sahibi ailelere sosyal yardım geri döndü! Aylık 4200 TL yardım almak için tek yapılması gereken bu

Geçtiğimiz yıldan itibaren devlet ihtiyaç sahibi vatandaşa destek ödemeleri yapıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürecek yeni bir destek ödemesi haberi daha geldi. İşte detaylar…

2022 yılı itibari ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığınca yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım sağlanıyor ve halende devam ediyor. Detaylar haberimizde…

banka

AİLELERE 1 YIL BOYUNCA HER AY 4.200 LİRA VERİLİYOR! AİLEDEN 1 KİŞİ BAŞVURSA YETER: PARALAR PTT VEZNELERİNDEN ALINACAK

Devlet tarafından PTT'den aylık destek ödemesi yapılacağı duyurusu ile dar gelirli çocuklu vatandaşlara müjde geldi.

Dar gelirli çocuklu sakinler için devletten bir müjde var. Son dakika haberine göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklu ailelere bir yıl süreyle maddi destek verecek. Bu yıl yapılan sosyal destek yardımlarının detayları da paylaşıldı.

12 AY BOYUNCA DESTEK ÖDEMESİ

Yardım miktarı çocuk sayısına göre değişmekte olup, bir yıl boyunca verilen bu yardımın, masrafları karşılamakta zorlanan aileleri rahatlattığı söylenmektedir. Başvuruların e-devlet üzerinden yapılacağı ve başvuru sahiplerinin e-devlet üzerinden başvuru yapmaları gerekeceği açıklandı.

Dilerseniz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı'na başvuruda bulunabilirsiniz.

PARALAR PTT ÜZERİNDEN ALINACAK

Aylık destek istiyorsanız, şimdi kaydolun. Sonuçlar sorumlu kişiler tarafından 10 gün içinde onaylanacak ve duyurulacaktır. Şartları sağlayanlara aylık PTT üzerinden ödeme yapılacak. İşlemlerin durumunu ve başvuru bilgilerini e-Devlet'ten sorgulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN