İki resim arasındaki 6 farkı bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! 13 saniyede bulabilir misin?

İki resim arasındaki 6 farkı bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! 13 saniyede bulabilir misin?

Farkı bulmacası: Birbirine benzeyen ancak farklı iki resim yan yana yerleştirilir. İki görüntü arasındaki altı farkı 13 saniye içinde tespit edebiliyorsanız, iyi bir gözlem yeteneğiniz var demektir. Zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi şimdi bu meydan okuma ile test edin.

Bir farkı bulun etkinliği, benzer görünen iki resim arasındaki farkı bulmayı içerir. Neredeyse aynı görünseler de, iki resim arasında bazı farklılıklar olacaktır. Kullanıcının etkinliği başarıyla tamamlayabilmesi için iki resim arasındaki tüm farkları bulması gerekir.

Katılımcılar, bu aktiviteye katılarak mantıksal ve analitik becerilerini geliştirmenin faydasını görebilirler. Bunun yanında deneyenlere de eğlence ve eğlence sunuyor.

Hem çocuklar hem de yetişkinler bu aktiviteyi deneyebilir. Bu aktivite, grupta kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu görmek için gruplar halinde de denenebilir. Ne kadar zeki ve gözlemci olduğunuzu test etmeye hazır mısınız? O zaman iki resim arasındaki 6 farkı 13 saniyede bulun.

1-007.jpg

RESİMLER ARASINDAKİ FARKLARI BULUN

Yukarıda gösterilen resim, kaplumbağaların olduğu bir sınıf sahnesini göstermektedir. İki resim arasında 6 fark var ve bunları bulmak için 13 saniyeniz var. Bu zorluğu çözmenin anahtarı, görüntüye çok dikkat etmek ve dikkatinizi çeken farklılıkları bulmaktır.

Farklılıklardan bazıları kolayca tespit edilebilirken, diğerleri çok fazla arama gerektirebilir. Şimdiye kadar kaç fark gördünüz? Acele et, zaman sınırı yakında sona erecek. İyi gözlem becerisine sahip bireyler, ayrılan süre içindeki farklılıkların hepsini olmasa da çoğunu tespit edebilecektir.

TÜM FARKLARI GÖRDÜN MÜ?

Bu aktivite beyin için bir egzersiz işlevi görür, beyninizi meşgul ederek mantıksal ve analitik düşünmeyi teşvik eder. Bu etkinliğin yararlı sonuçlarını elde etmek için, katılımcılar süre sınırından önce yanıtları arama dürtüsüne direnmelidir. Şimdi, tüm farklılıkları tespit ettiniz mi?

ZEKA OYUNU CEVABI

Zaman sınırı sona erdi. Kaçınız zaman sınırı içinde tüm farklılıkları tespit edebildiniz? 6 farkın ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözüme göz atın. İki resim arasındaki farklar aşağıdadır.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN