İkinci el araba almak isteyenler dikkat! Ramazanda baştan sona sistem değişiyor: Galericiler duyurdu

İkinci el araba almak isteyenler dikkat! Ramazanda baştan sona sistem değişiyor: Galericiler duyurdu

İkinci el araç alış, satışlarında önemli gelişmeler gerçekleşti. Galericiler araç piyasasıyla ilgili ne beklemektedirler? Tüm detaylar haberimizde.

İkinci el araba alım-satım işlemleriyle ilgili değişiklik beklenmektedir. Ramazan ayında araba alım-satımlarında nasıl bir değişiklik görülecektir? Merak edilen bütün detaylar haberimizde.

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARDA DİKKAT!

İkinci el otomobil piyasalarında önemli gelişmeler gerçekleşti. Araç piyasaları sabit bir şekilde devamlılık göstermektedir. Galericiler ise ikiye bölündü. Bazı galericiler piyasada hareketlilik beklentisi içerisindeler.İkinci el araç

Eskişehir ilinde 15 yıllık galeri işiyle uğraşan Mutlu Saygın, piyasanın durgun olduğunu belirterek şu sözleri söyledi: “Piyasada hareketlilik olmamasının büyük sebebi fiyatlardır. Dolar ve Euro artış içerisinde olduğu zaman bu durum arabaya da yansımaktadır. Ramazan ayı yaklaşıyor. Ramazan ayında araç alacak insanlar şehir dışına fazla gitmek istemiyorlar. Bulunduğu şehirde araba almak istemektedirler. İnsanlar bayramda tatile veya gezilere gitmek istiyorlar. Onlar sayesinde bir 15 gün içerisinde hareketlilik bekliyoruz. 250.000 TL ve 400.000 TL fiyat aralığında yer alan araçlar çok hızlı satılmaktadır. İnsanların alım gücünde yaşanan düşüş vatandaşları 250.000 TL değerinde olan araçlara yöneltmektedir.”

Kaplan: “Şu an ikinci el araç satış piyasası çok sabit seyretmektedir. Eski bayram dönemlerinde hareketlilik oldukça fazla olurdu. Seçim sonrasında bir hareketlilik olabileceğini öngörmekteyiz. Şu an bir belirsizlik olduğu için seçime kadar hareket beklemiyoruz. Şu an için tek talep 200.000 TL civarında yer alan araçlarda vardır. Fakat bu fiyat aralığında güzel bir araba bulmak oldukça zor.” dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN