İlişki Durumum Karışık'ın Gülendam'ı erkek olmuştu! Bir de şimdi görün.... "Çok yakışıklı"

İlişki Durumum Karışık'ın Gülendam'ı erkek olmuştu! Bir de şimdi görün.... "Çok yakışıklı"

İlişki Durumum Karışık dizisinde Gülendan karakterine hayat veren Aybike Esin Tumluer, son haliyle ağızları açıkta bıraktı. Fenomen dizisi ile adını duyuran ünlü oyuncu cinsiyet değiştirmişti. Şimdi ki halini gören "Bu nasıl değişim" dedi.

Fenomen dizi İlişki Durumum Karışık'ta adını duyuran oyuncu Aybike Esin Tumluer, dizi sonrasında cinsiyet değiştirme kararı almıştı. Kadınken erkek olan Tumluer, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bakın şimdi ne halde?

iliski.jpg

FENOMEN DİZİDEN SONRA CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞTİ

Başrollerinde Berk Oktay ve Eda Ece'nin oynadığı İlişki Durumum Karışık dizisine Gülendam karakteriyle hafızalara kazına Aybike Esin Tumluer, cinsiyet değiştirerek herkesi şaşırtmıştı.

gulendam.jpg

PAYLAŞIMLARI ŞAŞIRTIYOR

Dizi sonrasında ameliyatla cinsiyetini değiştiren Tumluer, adını da Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti.

aybike.jpg

Tazı ve pozlarıyla dikkat çeken Tumluer'in o paylaşımlarına ise çok sayıda yorum yapıldı. Bazı kullanıcılar "Çok yakışıklı olmuş" yorumları yaptı.

atlas.jpg

tumluer.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN