İlyas Salman ile Gülşen Bubikoğlu'nun konuşması gündem oldu

İlyas Salman ile Gülşen Bubikoğlu'nun konuşması gündem oldu

"Bay Sinema" olarak anılan ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu, dün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. İnanoğlu'nun cenaze töreninde eşi Gülşen Bubikoğlu ile İlyas Salman arasındaki diyalog gündem oldu. Salman'ın "Sanat ölümü korkutmak içindir" lafı sosyal medyada çok konuşuldu.

Türk sinemasının usta yönetmen ve yapımcısı Türker İnanoğlu, geçtiğimiz günlerde 88 yaşında hayatını kaybetti. "Bay Sinema" lakabıyla tanınan İnanoğlu, dün Levent'te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Kanlıca Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze töreninde İnanoğlu'nun 50 yıllık eşi Gülşen Bubikoğlu ve usta oyuncu İlyas Salman arasında dikkat çeken bir konuşma yaşandı.

'BİR ANDA YOK OLUVERİYORSUN'

Snob Magazin'in aktardığına göre; Gülşen Bubikoğlu, kendisi gibi Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan İlyas Salman'ı görünce "Ne kadar boş değil mi hemen bir anda yok oluveriyorsun?" dedi.

Salman ise "Sanat ölümü korkutmak içindir. Az hizmet vermedi insan emeği kadar büyüktür" yanıtını verdi.

Gülşen Bubikoğlu ise "Doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim geldiğin için, kendine iyi bak" dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN