İlyas Salman vasiyetini açıkladı

İlyas Salman vasiyetini açıkladı

Sanatçı İlyas Salman ailesine vasiyetini açıklayarak, "Başıma ne alevi dedesi, ne sünni hocası, ne haham ne de papaz gelecek. Gelmesin" dedi.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından İlyas Salman, kendisine sorulan vasiyet sorusuna yanıt verdi.


YouTube kanalında yayınlanan Magazin Noteri programına konuk olan Salman vasiyetini açıkladı.

Salman, sunucu Ali Eyüboğlu'nun "Ateist İlyas Salman'ın ailesine bir vasiyeti var mıdır?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Başıma ne alevi dedesi, ne sünni hocası, ne haham ne de papaz gelecek. Gelmesin. Arkadaşlarım ve yoldaşlarım toplanacaklar ve beni türkülerle, şarkılarla uğurlayacaklar. Beni yıkamayacaklar, dünyadaki kirimle gideceğim. Hangi elbiseyle öldüysem, o elbiseyle gömüleceğim."

İlgili Haberler
YORUMLAR (10)
10 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN