İnsanların %95'i resimdeki solucansız elmayı bulamadı! Gizli elmayı 7 saniyede bularak rekor kırın!

İnsanların %95'i resimdeki solucansız elmayı bulamadı! Gizli elmayı 7 saniyede bularak rekor kırın!

Bu resimdeki solucansız elmayı bulabilir misiniz? İnsanların %95'i 7 saniyede içinde bulmayı başaramadı. Gizli elmayı kısa sürede bulanlar rekor kıracak.

İnternet ilginç optik illüzyonlarla dolu ve bunlar neredeyse her gün yaratıcılığımıza meydan okuyor. Bu optik illüzyonlar odaklanma ve beceri geliştirme kapasitenizi geliştirebilir. Bu illüzyonlar beyin jimnastiği, bir kişilik özelliği veya benzeri bir şey şeklinde gelir, ancak daha zor olan, onları ayrılan süre içinde çözmektir. Bilişsel ve gözlemsel yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız, optik illüzyonları çözmekle meşgul olmalısınız. Şimdi başka bir zihin bükme illüzyonu, internette insanların aklını bir nebze olsun meşgul ediyor. Resimdeki solucansız elmayı 7 saniyede bulabilir misin?

1-008.jpg

RESİMDEKİ SOLUCANSIZ ELMAYI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon resmi, içinden kurtlar çıkan elmaların bir örneğidir. Sizin için zorluk, solucansız bir elma bulmaktır. İllüstratör, sağlıklı elmayı insan aklını aldatacak şekilde saklayacak kadar akıllıdır.

Bazılarınız gizli elmayı fark edebilir, ancak bazılarınız sonunda kafalarını kaşıyabilir. Endişelenme, cevap konusunda sana yardımcı olacağız ama önce bir ipucu. Resmin sol tarafını gözlemleyin ve solucansız gizli sağlıklı elmayı görebilirsiniz.

SOLUCANSIZ ELMAYI GÖRDÜN MÜ?

Bir optik yanılsamayı çözmek için soldan başlayıp sağa doğru hareket etmenin ve ardından ters yönde hareket etmenin en harika yollardan biri olduğunu biliyor muydunuz? Tahsis edilen sürede herhangi bir optik illüzyonu çözmek için bir numara diyebilirsiniz. İnsanların %95'i belirlenen süre içinde gizli elmayı bulmayı başaramadı. Sen yapabilir misin?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala cevabı bulamayanlar resmin sol tarafında alt kısma bakabilir ve solucansız elmanın nerede saklandığını tespit edebilir. Solucansız elmanın yeri mavi daire ile işaretlenmiştir.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN