İnsanların %90'nı resimdeki farklı harfi bulamıyor! Yalnızca üst düzey zekaya sahip kişiler 7 saniyede görebiliyor!

İnsanların %90'nı resimdeki farklı harfi bulamıyor! Yalnızca üst düzey zekaya sahip kişiler 7 saniyede görebiliyor!

IQ'nuzu test etmek için zeka oyunu: Bu akıl bulmacasında, resimdeki D alfabesi grubu arasında gizli bir harfi bulmaya çalışın. Gizli harfi yalnızca yüksek IQ'lu kişiler 7 saniyede fark edebilir.

Bu zeka oyunu, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu IQ testi, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu beyin bulmacalarını çözerken, mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak sorunu taramanız ve cevaba ulaşmanız gerekir. Zeka oyunları, bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağı için çözüme ulaşmak için biraz farklı düşünmeniz gerekiyor. Bu yüzden, resimdeki D alfabesi grubu arasında farklı harfi bulmanız gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1.jpg

RESİMDEKİ FARKLI HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, 'D' alfabesinin grubu arasında farklı harfi bulmanız gerekiyor. Uyanık bir zihin gizli harfi 7 saniye içinde tanımlayabilir. Cevap oldukça zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

Bu beyin bulmacasında, 'D' alfabesi arasında saklanan gizli harfi bulmanız gerekiyor. 'D' Alfabesinde 8 satır ve 15 sütun vardır. Gizli harfi 7 saniye içinde bulmak için tüm satırlara ve sütunlara hızlıca bakmanız gerekir.

Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zordu ama çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor. Gizli harfi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zihinsel sınavın cevabı gizli O'nun 6. Satır ve 2. Sütun'da olduğudur. Kolaylık olması için, aşağıda verilen resimde gizli O'yu işaretledik:

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN