İnsanların %99'u N harfini bulamadı! Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 7 saniyede gizli N harfini bulabiliyor!

İnsanların %99'u N harfini bulamadı! Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 7 saniyede gizli N harfini bulabiliyor!

Bu zeka bulmacasında çok sayıda M harfinin arasına saklanan bir N harfi var. Sizin için zorluk, gizli N harfini 7 saniye içinde bulmak ve zekanızı kanıtlamaktır. Yapabilir misin?

Zeka oyunları, oyuncuların bir soruna çözüm bulmaya çalıştıkları bulmaca oyunlarıdır. Zeka bulmacaları eğlenceli oldukları kadar beyninize de meydan okur. Zihinsel kapasiteyi ve yanal düşünme becerilerini artırmanın, hafıza gücünü korumanın ve ayrıca sizi mutlu etmenin harika bir yoludur.

Zeka oyunları da sertifikalı ruh hali geliştiricilerdir. Bir bulmacayı çözdüğünüzde, beyniniz ruh halinizden sorumlu bir kimyasal olan dopamin üretimini artırır.

O halde, bilişsel becerilerinizi geliştirmenize ve moralinizi yükseltmenize yardımcı olacak başka bir zeka oyunu resimli bulmacayla karşınızdayız. Meydan okumaya hazır mısın? Resimdeki gizli N harfini 7 içinde bulun.

1-004.jpg

GİZLİ N HARFİNİ BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, çok sayı M harfi görüntüsünü görebilirsiniz. Ancak göremediğiniz şey, çok sayıda M harfinin arasına gizlenen bir N harfi olmasıdır.

Bu zeka oyununda zorluk, verilen sürede gizli N harfini bulmaktır. Her zamanki gibi, bu zeka oyunu için belirlenmiş bir zaman sınırımız var. Gizli N harfini bulmak için 7 saniyen var.

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

Bu zeka oyunu mücadelesi oldukça zor. Başlamadan önce, gözlüklerinizi veya lenslerinizi, hangisini tercih ederseniz edin ve rahatlayın. Bu zeka oyunu meydan okuması, eğlenceniz ve eğlenceniz içindir, bu meydan okumayı çözemezseniz fazla çalışmayın. Hadi başlayalım.

Yazının sonunda bu zeka oyunu sorununun çözümünü verdik. Ancak doğrudan cevaba gitmekten kaçının ve bu zeka bulmacasını önce kendiniz çözmeye çalışın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Resimdeki gizli N harfini 7 saniye veya daha kısa sürede bulabildiğinizi umuyoruz. Bazılarınız bu zeka oyunu meydan okumasını çözmüş olabilir ve bazılarınız bunu yapmakta başarısız olmuş olabilir. Gizli N harfini bulamadıysanız, çözümü görmek için aşağı kaydırın.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN