İrem Helvacıoğlu meğer bu yöntemle iğne ipliğe dönmüş! 6 ayda 70 kilodan 53'e düştü, zayıflama sırrı ortaya çıktı

İrem Helvacıoğlu meğer bu yöntemle iğne ipliğe dönmüş!  6 ayda 70 kilodan 53'e düştü, zayıflama sırrı ortaya çıktı

Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile büyük çıkış yakalayan İrem Helvacıoğlu, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Fit haliyle dikkatleri üzerine çeken İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz yıllarda sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve diyet programı hakkında açıklamalar yapmış ve bir anda nasıl 70 kilodan 53 kiloya düştüğünü anlatmıştı. İşte İrem Helvacıoğlu'nu zayıflatan o diyet...

Sen Anlat Karedeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu, güzelliğiyle sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajla ergenlik döneminde 6 ayda 20 kilo verdiğini belirterek, kilo verme sırrını paylaşmıştı.

helvac.jpg

"6 AYDA ZAYIFLADIM"

Helvacıoğlu, meğer son dönemdeki bu fit görüntüsünü pesketaryen diyetine borçluymuş. 2022 yılında verdiği bir bir röportajda ünlü oyuncu, "Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

helvacioglu.jpg

Helvacıoğlu, "Şu anda da o kiloyu verdim. O dönemde hem ergenlikten dolayı hem de bazı geçirdiğim operasyonlardan dolayı kilo aldım. O zamanlar yemeği sevdiğime karar verdim, şimdi sevmediğime karar verdim. Annem her gördüğünde 'sen çok kilo vermişsin, çok zayıflamışsın hasta olacaksın' diyor. Çok şükür hasta da olmuyorum. Bir sıkıntım yok." demişti.

iremfg.jpg

PESKETARYEN DİYET NASIL YAPILIR?

Peki pesketaryen diyeti nedir ve nasıl yapılır? "Pescetarian" terimi, deniz ürünleri ve bitkisel gıdalarla beslenen bir diyet şeklini ifade eder. Pescetaryenler, genellikle et ve tavuk gibi et ürünlerini tüketmezler, bunun yerine balık, deniz ürünleri, sebze, meyve, tahıllar, baklagiller, kuruyemişler ve tohumlar gibi diğer besin kaynaklarına odaklanırlar.

irem-helvag.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN