İş arayanlar dikkat! Kamu İhale Kurumu personel alımı duyuruldu: Bu bölümlerden mezun olan başvurabilecek

İş arayanlar dikkat! Kamu İhale Kurumu personel alımı duyuruldu: Bu bölümlerden mezun olan başvurabilecek

Kamu İhale Kurumu, çeşitli kadrolarda personel alımı yapacak. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru şartları açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adaylar, ilgili şartları dikkate alarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru şartları haberimizde...

Kamu İhale Kurumu, büro görevlisi ve iletişim görevlisi kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Adaylardan istenen şartlar, kurum tarafından duyurulmuştur. Başvuru yapmak isteyen adaylar, 26 Mayıs 2023 tarihine kadar e-Devlet (Kamu İhale Kurumu - Kariyer Kapısı) veya Kariyer Kapısı üzerinden elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirebilirler.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

3

Büro görevlisi kadrosu için adaylardan istenen şartlar arasında en az dört yıllık eğitim veren lisans programlarından mezun olmak bulunmaktadır. Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İletişim gibi farklı fakültelerin yanı sıra Matematik, İstatistik, Türk Dili ve Edebiyatı gibi alanlarda da mezun olanlar başvuruda bulunabilirler.

İletişim görevlisi kadrosu için ise en az iki yıllık eğitim veren ön lisans programlarından mezun olmak gerekmektedir. Büro Yönetimi, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, İşletme Yönetimi, Halkla İlişkiler gibi alanlardan mezun olan adaylar başvuruda bulunabilirler.

Kamu İhale Kurumu, nitelikli ve yetenekli personel alımıyla kadrosunu güçlendirmeye devam etmektedir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen adayların başvuru süresini dikkate almaları ve başvurularını belirtilen platformlar üzerinden gerçekleştirmeleri önemlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN