İş arayanlar elini çabuk tutsun! Hazine ve Maliye Bakanlığı büro personeli alımı yapıyor: Şartlar duyuruldu

İş arayanlar elini çabuk tutsun! Hazine ve Maliye Bakanlığı büro personeli alımı yapıyor: Şartlar duyuruldu

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş, Hazine Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bünyesinde büro memuru kadrosunda personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Hazine Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş bünyesindeki eksiklikleri karşılamak amacıyla büro memuru pozisyonuna alım yapılacak.

Başvuru şartları ve detaylar ilan metninde belirtilmiştir. İlgilenen adaylar ilanın yayımlandığı kaynak üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

İş arayan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Hazine Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş bünyesinde çalışmak üzere büro memuru alımı yapacak. Başvuruda bulunacak adayların KPSSP3 sınavında en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İş başvuruları, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayınlanan ilan üzerinden 5 Haziran 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapılabilir.

İLAN ŞARTLARI NELERDİR?

şartlar

İnsan kaynakları/personel alanında en az 3 yıl iş tecrübesi olmalı ve SGK tescil ve hizmet dökümü ile bunu belgelemelidir.

Tercihen insan kaynakları alanında yüksek lisans yapmış veya yapmakta olmalıdır.

Ofis programlarını etkin bir şekilde kullanabilmelidir.

Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamalıdır.

Özel hususlar ise şu şekildedir:

Hazine Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş, özelleştirme kapsam ve programındadır.

İstihdam edilecek personelin diğer kamu kurum ve kuruluşlarına nakil hakları 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında bulunmamaktadır.

İstihdam edilecek personel, 2018-11587 sayılı Kararname eki Esaslara göre 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak atanamayacaktır.

Bu önemli alım ilanıyla ilgilenen adaylar, belirtilen şartları karşıladıklarından emin olmalı ve başvuru süresini kaçırmamak için İŞKUR üzerinden başvurularını yapmalıdır. İş arayan herkese başarılar dileriz!

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN