İş arayanlara duyuruldu! TEİAŞ KPSS 60 puan ile alım yapacak: Lise, ön lisans, lisans mezunları dikkat

İş arayanlara duyuruldu! TEİAŞ KPSS 60 puan ile alım yapacak: Lise, ön lisans, lisans mezunları dikkat

İş arayan insanlar internet üzerinden kurumların iş ilanlarını araştırıyor. Peki TEİAŞ personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İş arayan adaylar kurumların ilanlarını yakından takip ederken yüzleri güldürecek haberler TEİAŞ'tan geldi. Peki tekniker ve teknisyen alım şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEİAŞ PERSONEL ALIMLARI

TEİAŞ tarafından bildirilen son haberlere göre birçok farklı şehir için tekniker ve teknisyen alımı yapılacak. Kadro dağılımlarına göre 51 elektrik teknikeri, 14 harita teknikeri ve 1 makine teknikeri alınacak. 7 elektronik teknisyeni, 13 inşaat teknisyeni, 5 kimya teknisyeni, 55 elektrik teknisyeni alınacak. Başvuru yapmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, kamu haklarından mahrum edilmemek, görevi yapmaya engel bir sağlık problemi olmaması, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu gelmesi ve bir suç geçmişi olmaması gerekiyor. 

TEİAŞ Tekniker ve Teknisyen Alımları

Tekniker kadrosuna başvuru yapmak için ön lisans mezunu olunması, 18 yaşını tamamlaması ve 36 yaşını geçmemesi gerekiyor. Teknisyen kadrosu için en az ortaöğretimin ilgili bölümlerinden mezun olunması, 18 yaşını tamamlaması ve 36 yaşını geçmemesi gerekiyor. Başvuru yapacak adayların 2022 senesi KPSS puanının en az 60 olması gerekiyor. Teknisyen kadrosu için de KPSS şartı olmayacak ve başvuru yapan adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonrasında belirlenecek. Başvurular 12 Haziran ve 16 Haziran tarihleri arasında https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesi üzerinden yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN