İş bankası EFT saatleri

İş bankası EFT saatleri

Banka işlerinde sık kullanılan EFT saatleri çokça sorulan sorular içinde yer alıyor. Bankaların anlaşmalarına göre bankadan bankaya saatleri değişiyor peki İş bankasının EFT saatleri hangileri?

Bankacılık işlemlerinde çokça kullanılan EFT işleminin açılımı elektronik fon transferidir. Telefon bankacılığı, bankanın uygulaması üzerinden veya ATM'lerden rahatlıkla yapabileceğiniz bir para gönderme uygulamasıdır. Gönderilen para alıcıya hemen ulaşır ve istediği zaman parasını çekebilir. Hızlı ve kolay bir para gönderme uygulamasıdır EFT.

EFT ÜCRETİ VAR MIDIR?

Banka işlemlerinin ücreti bankadan bankaya ve işlem saatine göre değişiyor. EFT için de aynı şekilde bankadan bankaya değişmektedir. İş bankası ise müşterilerinden gönderdikleri paranın miktarına göre cüzi bir karşılık alıyor.

1-020.jpg

EFT NASIL YAPILIR?

Yaygın bir işlem olan EFT nasıl kullanılır? EFT'nin nasıl yapıldığına bir bakalım. Bankacılık işlemleri arasında en çok kullanılan EFT'yi nerelerde nasıl kullanılır? EFT'yi müşterisi olduğunuz bütün bankalardan yapabilirsiniz. Bankaya ait uygulama üzerinden veya telefon bankacılığından veya ATM'lerden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Aklınıza takılan sorular için müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. EFT işlemleri ile hızlı bir şekilde aynı bankaya ait başka hesaplara veya başka bankalara ait hesaplara para yollayabilirsiniz. EFT ile para göndermek için saatlerce günlerce beklemenize gerek yoktur kolaylıkla yollayıp anında paranızı teslim alabilirsiniz.

İŞ BANKASI EFT SAATLERİ NEDİR?

İş bankasının EFT saatleri hangileri? Ne zaman EFT yapabilir? Bu sorular oldukça sık sorulan sorular. EFT'nin saatleri var mı? Evet EFT işleminin saatleri ve günleri kısıtlıdır peki hangi günler ve saatler aralığında EFT yapılır?
EFT Hafta İçi Pazartesi Gününden İtibaren Cumaya Kadar Yapılabilir
Sabah Saat 08:30 İle 17:00 Arası Yapılır
Resmi Olarak Yarım Gün Çalışıldığı Günler Sabah 08:30 İle 11:45 Arası Yapılır
Kısacası EFT sadece çalışma günleri yapılabilir.

İŞLEM SAATİ DIŞINDA EFT YAPABİLİR MİYİM?

EFT sadece çalışma günleri ve çalışma saatleri içinde yapılır. Peki onun dışında EFT yapılamaz mı? Yapılır fakat para hemen gönderilmez beklemeye alınır sonraki ilk iş gününde gönderilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN