İstanbulkartında adı soyadı yazanlar dikkat! 20 Nisan'a kadar yapılacak: Kartlara 100 TL yüklenecek

İstanbulkartında adı soyadı yazanlar dikkat! 20 Nisan'a kadar yapılacak: Kartlara 100 TL yüklenecek

İstanbulkart sahibi binlerce vatandaşı ilgilendiren bir açıklama yapıldı. 20 Nisan tarihine kadar devam edecek olan iade kampanyası, vatandaşlara 100 TL geri ödeme fırsatı sunuyor. Kampanya ile ilgili detaylar vatandaşlara yazılı olarak duyuruldu. Ayrıntılar haberimizde...

İstanbulkart sahibi binlerce vatandaşı ilgilendiren bir açıklama yapıldı. 20 Nisan tarihine kadar devam edecek olan iade kampanyası, vatandaşlara 100 lira iade fırsatı sunuyor. Kampanya ile ilgili detaylar, vatandaşlarla paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

250 LİRA ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ OLACAK

alışveriş

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için özel bir Ramazan ayı kampanyası duyuruldu. Kampanya kapsamında, A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve ŞOK Marketler'den yapılan alışverişlerde, toplamda 100 lira iade fırsatı sunulacak.

Kampanyaya katılmak bazı koşullar gerekiyor. Ramazan ayı boyunca 250 lira ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, ikinci ödemede 15 lira, üçüncü ödemede 20 lira, dördüncü ödemede 25 lira ve beşinci ödemede 40 lira olmak üzere toplamda 100 lira iade kazanabilecekler.

Kampanya, İstanbulkart sahibi binlerce vatandaşın yararlanabileceği şekilde belirli günlerde A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve ŞOK Marketler'de geçerli olacak. Kampanya 20 Nisan tarihine kadar devam edecek. Bu fırsatı kaçırmamak için kampanyaya katılan marketlerde alışveriş yapabilirsiniz.

KAMPANYANIN DETAYLARI PAYLAŞILDI

istanbulkart

İstanbul'da yaşayan fiziksel İstanbulkart sahiplerine özel bir Ramazan kampanyası duyuruldu. A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve ŞOK Marketler'den yapılan 250 lira ve üzeri alışverişlerde toplamda 100 lira geri ödeme fırsatı sunulacak. Kampanyaya katılmak için İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklanması gerekiyor.

İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekiyor. Kampanyadan sadece bir kez faydalanılabilir ve ödemelerin tamamı aynı İstanbulkart ile yapılması gerekiyor. Sosyal Destek Kartları ile yapılan market ödemeleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Ödüller, İstanbulkart'a talimat olarak gönderilecektir. Belbim AŞ, kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya 20 Nisan tarihine kadar geçerlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN