İstanbul'un gezgin köpeği Boji, İBB tarafından adım adım takip edilecek

İstanbul'un gezgin köpeği Boji, İBB tarafından adım adım takip edilecek

İstanbul'u toplu ulaşım araçları ile gezen Boji'nin bakımı yapıldı. İBB, gezgin köpeğin artık adım adım takip edileceğini açıkladı.

Tramvay, metrobüs ve vapur kullanarak İstanbul’u gezdiği belirlenen BOJİ, daha önce sosyal medyada gündem olmuştu. Birçok kullanıcı, BOJİ’nin farklı zamanlara ait olarak vapur, metrobüs ve tramvay kullanırken çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada gezgin köpek olarak tanınan BOJİ’nin bakımını yaptıklarını ve GPS taktıklarını açıkladı.

'BİZDEN DAHA FAZLA GEZİYOR'

Metro İstanbul Tramvay İşletmeler Müdürü Adnan Aldemir, “Eminönü’nde sahili seyrediyor, bir bakıyorsunuz tramvaya biniyor, bir bakıyorsunuz karşıya geçiyor, bir bakıyorsunuz metrobüse biniyor. Yani inanın İstanbul’un düzenli olarak bizden daha fazla gezdiğini söyleyebilirim” diye konuştu.

'KURALLARA UYAN SEVİMLİ YOLCU'

Metrobüs şoförü, BOJİ için, “Özgür ruhlu, sessiz sakin, kurallara riayet eden, kurallara kesinlikle uyan, sevimli bir dostumuz” ifadesini kullanırken, tramvay hattında çalışan bir kişi de “Uysal bir hayvan, herhangi bir yolcularla bir sıkıntısı yok. Nereye gideceğini biliyor. Nereden bineceğini de biliyor” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN