Kaan Yıldırım aşka geldi! Sevgilisi Pınar Deniz'e öyle bir şey yaptı ki... "Evlilik yaklaşıyor"

Kaan Yıldırım aşka geldi! Sevgilisi Pınar Deniz'e öyle bir şey yaptı ki... "Evlilik yaklaşıyor"

Aşklarıyla herkesi şaşırtan Kaan Yıldırım-Pınar Deniz'den evliliğe yeşil ışık yandı. Paylaşım yapan çift bakın bu defa ne yazdı? Görenler "Evlilik yakın" yorumları yağdırdı.

Geçen günlerde sevgilisi Pınar Deniz'in doğum gününü kutlayan Kaan Yıldırım, sevgilisinin paylaştığı bir kareye ilginç bir yorum yaptı. Evlilik sorularına kaçamak yanıtlar veren ikili bu defa yeşil ışık yaktı. Bakın Kaan Yıldırım, ne yazdı?

pinardeniz.jpg

KAAN YILDIRIM AŞKA GELDİ

Yargı dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, Kaan Yıldırım aşkını ele ele katıldığı bir konserde ilan etmişti. Yılın aşkına imza atan ikili sosyal medya hesaplarından da aşk dolu paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

yildirim.jpg

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK

Pınar Deniz'in doğum gününü verdikleri parti ile kutlayan Kaan Yıldırım, sevgilisinin paylaşımlarına da kayıtsız kalmadı. Deniz'in paylaşımına, “Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim” yazdı. Bu yorum sonrasında ikilinin evliliğe yeşil ışık yaktıkları söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN