Kalkışa hazır olun... 18 Eylül'de Merkür bir kere daha Jüpiter ile karşı açı oluşturacak... O burçlar aşkta ve parada kazanacak

Kalkışa hazır olun... 18 Eylül'de Merkür bir kere daha Jüpiter ile karşı açı oluşturacak... O burçlar aşkta ve parada kazanacak

18 Eylül'e kadar, bu geri gidiş daha çok bir hız treni yolculuğu gibi hissedilecek, çünkü Merkür bir kez daha Jüpiter ile karşıt açı oluşturacak... Yıldızların bizim için neler sakladığını bilmek için burç tahminlerimizi bize bildirin. 18 Eylül için Koç, Boğa, Terazi, Başak, Akrep ve diğer burçlar için astrolojik tahmini öğrenin. İşte 18 Eylül 2022 Pazar günü için tahmininiz.

18 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, tamamen başkalarından, özellikle de karşı cinsten size olan ilgiyle ilgilidir.

Öğleden sonra, gözlerinizi belirli bir kişiye dikerek onun dikkatini çekmeye çalışabilirsiniz. Bunun için parlak bir fikre ihtiyacınız olacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsani faaliyetlerin olduğu bir gün, başkalarına yardım etmekle ilgili herhangi bir şey yapmaya odaklanarak bunu kendi yararınıza kullanmak isteyebilirsiniz.

Bazı Boğalar, gittikleri bir kurs için veya bir tür sertifika elde etmek için çalışmaya da odaklanabilirler. Araştırmanız insanlığa bir hayır getirecekse, emin olun yıldızlar yanınızda olacak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Aşk, bu pazar günü, özellikle de evde olan her şeyin cevabı olacak. Yakınlarınıza ne kadar önem verdiğinizi göstermek istiyorsanız, onların söyleyeceklerini dinleyin.

Bu kadar basit. Büyük jestlere veya başka bir şeye gerek yok.

burclar-yorumlar-001.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Zamanınızın çoğunu arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz için önünüzde rahat bir gün olacak. Cazibeniz kolayca fark edilecek.

Bir arkadaşınızdan öğrendiğiniz bir şey, yakın gelecekte işinize yarayabilir. Bazı Yengeçlerin bugün seyahat etmesi gerekebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Etrafta olup bitenlere karşı tutumunuz olumludan da öte. Öyle ki bu, yeni bir arkadaş edinmenize yardımcı olacak.

Bu kişi çok ilgilendiğiniz bir hobisi olan biri olabilir ve ileride yapacağınız pek çok çalışmanızda size yardımcı olacaktır. Ona karşı daha az katı görünmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu pazar günü yapılacak etkinlikler, belki de aileden birinin yaşadığı bir zorlukla bağlantılı olarak, sizden bir tür sadakat gösterisi gerektirebilir.

Kişisel çıkarlarınızı düşünmeden önlem almanız gerekecek olsa da sonuçta sizin için de bazı faydaları olabilir.

burclar-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazar kısa yolculuklar size fayda sağlayacak.

Ayrıca belirli bir aşk hikayesine dahil olmaya, hatta belki de ilgili kişilere yardım etmeye çalışacaksınız. Öğleden sonra, muhtemelen lezzetli ama sağlıksız yiyecekler yemek isteyeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün evdeki işlerle ve bu tür diğer faaliyetlerle uğraşırken çok hızlı olacaksınız. Partnerinizi belirli bir yöntemi izlemeyle ilgili ikna etmeye çalışıyor olabilirsiniz.

Bazı insanlarla, belki de geçmişte sorun yaşadığınız bazı komşularla normalden çok daha kolay iletişim kuracaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu, bazı sırların açıklığa kavuşacağı bir pazar günü olacak. Olaylar, partnerinizle aranızdaki bir tartışma ile başlayabilir, ancak bir dizi insanla yaptığınız konuşmaları hatırlamanızla daha ciddi bir şeye dönüşebilir.

Hemen sonuca varma eğiliminiz, bu süreci hızlı hale getirecektir.

burc-001.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, hayatınızın şaşırtıcı yönleriyle ilgili. Her şeye değer veren bir ruh halinde görünüyorsunuz ve son zamanlarda neler olup bittiği üzerine düşüneceksiniz.

Öğleden sonra, bu ihtiyacı bir çeşit anlık tatmin için hissedebilirsiniz: Bazıları alışverişe gidebilir, bazıları ise lezzetli bir şeyler pişirebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yakın bir arkadaşınızla birlikteyken oldukça garip davranma eğiliminde olabilirsiniz ve bu, onun ve diğerlerinin dikkatini çekebilir.

Önemli bir şeyler oluyorsa, bunları kendinize saklamak yerine herkese duyurmak isteyebilirsiniz. Bazı Kovalar, o kişiden uzak durmak için bir etkinliğe katılmaktan kaçınmaya karar verebilirler.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu pazar sizin için, büyük olasılıkla ev içi yaşam alanıyla ilgili önemli olaylar gerçekleşecek.

Aile içi bir toplantıya katılıyorsunuz ve önemli haberleri orada alacaksınız. Yerinde kararlar almaya ve insanları sert bir şekilde yargılamaya meyillisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN