Kanal D o dizinin fişini çekti! İddialı dizinin final kararı seyircileri çılgına döndürdü

Kanal D o dizinin fişini çekti! İddialı dizinin final kararı seyircileri çılgına döndürdü

Kanal D ekranlarında yayınlanan o dizinin final kararı seyircileri kızdırdı. İddialı yapımlar arasında yer alan dizi ekranlara veda ediyor. İşte ekranlara veda eden o dizi…

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan birçok dizi yavaş yavaş ekranlara veda ediyor. Birbirinden iddialı yapımlar reyting rekabeti devam ederken yarışa geride kalanlar ise ekranlardan ayrılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisine rakip gelen o dizi rekabete yenik düştü. İşte ekranlara veda eden o dizi…

BİR DİZİDEN DAHA FİNAL HABERİ GELDİ

Kanal D ekranlarında birbirinden iddialı yapımlar yer alırken izleyiciler de heyecanla her hafta yeni bölümleri bekliyor. Yargı, Camdaki Kız, Üç Kız Kardeş gibi diziler izlenme rekoru kırarken O Kız dizisinden beklenen performans da oldukça yüksekti.

o-kiz-final.jpg

Birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı dizi beklenen reyting oranını elde edemedi. Content House imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Özlem Günhan ve Deniz Yılmaz Şayir oturuyor. O kız dizisinin senaryosu ise Sırma yanık tarafından kaleme alındı. 21 Eylül 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan dizi dram türünde ekranlarda yer alıyor. Beklenen performansı gösteremeyen dizi için Kanal D ekibinden final kararı çıktı. Dizi 25. bölümü ile ekranlara veda edecek.


FİNAL KARARI SEYİRCİYİ ÇILGINA DÖNDÜRDÜ


O Kız dizisi için alınan final kararı ise seyircilerin tepkisine neden olduğu. İzleyiciler sosyal medya üzerinden Kanal D yönetimine tepki gösterirken dizi hakkında açıklamalarda peş peşe geldi.

o-kiz.jpg

Kısa bir süre içerisinde oldukça beğenilen O Kız dizisinin gelecek sezonda da devam edeceği iddialar öne sürüldü. Ancak yönetim tarafından alınan karar seyirciyi kızdırdı. Dizinin 25. bölümü ile final yapacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN