Kararan koltuk altını bu yöntemle beyazlatabilirsiniz! Doğal karışım ile eski haline dönecek: İşte mucize tarif

Kararan koltuk altını bu yöntemle beyazlatabilirsiniz! Doğal karışım ile eski haline dönecek: İşte mucize tarif

Koltuk altı kararması kadınlar arasında yaygın bir sorun. Koyu koltuk altlarını beyazlatmak için doğal yöntemler mevcut. Bu doğal çözümlerle daha parlak ve eşit tonda koltuk altlarına sahip olun.

Koyu Koltuk Altlarını Beyazlatmak için Doğal Yöntemler

Koltuk altı kararması kadınlar arasında yaygın bir sorun. Ağda ve jilet uygulaması, genetik ilaçlar veya aşırı kilo gibi çeşitli faktörler buna neden olabilir. Bu sorunu çözmek için araştırmacılar, koyulaşmış koltuk altlarının orijinal rengini geri kazanmaya yardımcı olabilecek doğal karışımlar keşfetti.

En etkili karışımlardan biri taze limon suyu.

Limon suyu, karbonat ve hindistan cevizi yağı... Koltuk altı beyazlatıcı nihai üçlü

En etkili karışımlardan biri taze limon suyu. Limon suyu, koltuk altı bölgesine uygulanır ve durulamadan önce 10-15 dakika bekletilir. Bir diğer etkili yöntem ise su ve karbonat karışımını macun haline getirerek koltuk altına uygulamak. Su ile temizlemeden önce 10-15 dakika bekletilmeli. 

hindistn cevizi

Hindistan cevizi yağı da koyu renkli koltuk altlarını beyazlatmak için bir seçenek.İçerdiği E vitamini koltuk altındaki koyu rengi açmaya yardımcı olur. Koltuk altlarına hindistan cevizi yağı sürülür ve suyla durulamadan önce hafifçe masaj yapılır. Bu doğal yöntemleri düzenli olarak kullanmak koltuk altı kararması sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir ve koltuk altı bölgesinin doğal rengini geri kazandırabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN