Kardeşini görenler şoke oldu: Hadise'nin erkek hali! Sosyal medya bunu konuşuyor

Kardeşini görenler şoke oldu: Hadise'nin erkek hali! Sosyal medya bunu konuşuyor

Özel hayatıyla sık sık magazin gündemini meşgul eden Hadise, bu kez aile hayatıyla sosyal medyanın gündeminde. 39 yaşındaki şarkıcının erkek kardeşini görenler, iki kardeşin benzerliklerine inanamadı. İşte, Hadise'nin erkek kardeşi...

Hadise, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2022 yılında iş insanı Mehmet Dinçerler'den ayrıldıktan sonra işine ve sosyal medya paylaşımlarına daha fazla zaman ayıran 39 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Etiler'de yeni sevgilisi olduğu iddia edilen bir bir iş insanıyla görülmüştü.

Hadise'nin kendisinden 10 yaş küçük sevgilisiyle samimi anları, sosyal medyada gündem olurken konu hakkında herhangi bir açıklama gelmemişti.

hadisenin-erkek-kardesi-murat-acikgoz-kimdir-kac-yasinda-nereli-1.jpg

HADİSE'NİN ERKEK KARDEŞİ MURAT AÇIKGÖZ KİMDİR?

Adı sık sık magazin gündeminde geçen ünlü şarkıcı şimdi de erkek kardeşi Murat Açıkgöz ile gündeme geldi. Hadise'nin erkek kardeşini görenler benzerlik karşısında şaşkınlık yaşadı.

"Hadise'nin erkek hali" yorumları yapılan Murat Açıkgöz, sosyal medyada çok konuşuldu.

hadisenin-erkek-kardesi-murat-acikgoz-kimdir-kac-yasinda-nereli-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN