Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendi! Sevgilim devlet memuru diyordu: Eşiyle ilk kez nikahında fotoğraf paylaştı

Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendi! Sevgilim devlet memuru diyordu: Eşiyle ilk kez nikahında fotoğraf paylaştı

Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, herkesin aklındaki o soruya net yanıt verdi. Daha önce yaptığı açıklamayla sevgilisinin devlet memuru olduğunu belirten Vuslateri sır gibi sakladığı eşini ilk kez paylaştı. Nikah anlarından o kareleri paylaşan Vuslateri, takipçilerinin merakını da giderdi.

7 aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, herkesin merak ettiği eşini ilk kez paylaştı. Daha önce yaptığı açıklamalarla eşinin adının Levent olduğunu açıklayan Vuslateri, sektörden olmadığını belirterek devlet memuru olduğunu da açıkladı. Beşiktaş Evlendirme dairesinde nikah masasına oturan çiftten ilk kareler geldi. Zafer'in rengi filminde Vera karakteri ile kamera karşısına geçen Gonca Vuslateri geçtiğimiz Ekim ayında bebek haberini duyurdu. Sevgilisinin kim olduğunu bir türlü açıklamayan oyuncu nikah fotoğrafını paylaşarak eşini de ilk kez paylaştı.

BEBEK AÇIKLAMASI ÇOK TARTIŞILDI

Geçtiğimiz süreçte hamile olduğunu sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile duyuran Gonca Vuslateri şu açıklamalarda bulundu:

gonca-vuslateri-hamile-1.jpg

"Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten. Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor. 'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hala aynı fikirdeyim. Sadece gelene 'git' demiyorum. Bu da seçimim. Hazır demiyorken de; bu beni otomatik çocuk annesi yapar. Kendini kaybetmiş, annelik ayinlerinde görünür müyüm bilmiyorum ama gayet cool akıyor hayatım."

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİM

Annelik heyecanını tadan güzel oyuncu Gonca Vuslateri, mükemmel bir sevgilisi olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda 'bu adam' dediğim. Hala da o adam. Sanırım hep o. Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı. Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba adayı... Ne isterse o!"

gonca-vuslateri-hamilelik.jpg

2015 - 2018 yılları arasında ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile Dünya evine giren Gonca Vuslateri, evlilik düşüncesinin çocuk haberi aldığında düşündüğü bir karar olduğunu belirtti. Bir kez evlendiğini dile getiren Vuslateri gelinlik, takı tabak çanak, pasta börek hiçbirini sevmiyorum diyerek tüm düğünlerin ses sisteminin korkunç olduğunu aktardı.

2. KEZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

7 aylık karnı burnunda taze gelin Gonca Vuslateri, konuk olduğu bir programda sakladığı sevgilisinin adını ve mesleğini açıkladı. Sevgilisinin isminin Levent olduğunu belirten Vuslateri birlikteliğini başka sektörden biriyle yaşamanın huzurunu yaşadığını vurguladı. Eşinin devlet memuru olduğunu belirten Vuslateri, kendi hayatı ve sektöründen çok uzak olduğunu dile getirerek Kendi işinin magazinsel ve kışkırtıcı bir tarafı olduğunu ancak erkek arkadaşıyla ortak yönü bulunmadığını aktardı.

gonca-vuslateri-nikah.jpg

Kız çocuk annesi olmak için gün sayan Gonca Vuslateri 2. kez nikah masasına oturdu. Beşiktaş Evlendirme dairesinde eşiyle birlikte çektirdiği karesini takipçileri ile paylaşan Vuslateri bebeğinin babasını da ilk kez göstermiş oldu. Vuslateri nikah pozunun altına ise ''Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik.'' notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN