Karsu'dan duygulandıran Hatay paylaşımı: Duvarda düşmeyen tek fotoğraf...

Karsu'dan duygulandıran Hatay paylaşımı: Duvarda düşmeyen tek fotoğraf...

Deprem felaketinde Hatay'da yaşayan yakınlarını kaybeden müzisyen Karsu'nun sosyal medya paylaşımı yürekleri sızlattı. Hayatını kaybeden halasının enkaza dönen evinden bir görseli paylaşan Karsu, "halamların evindeki duvarda tek düşmeyen fotoğraf" notuyla takipçilerini duygulandırdı.

6 Şubat deprem felaketinde ağır yıkım yaşayan Hatay'da ünlü müzisyen Karsu Dönmez, halasını, kuzenlerini ve kuzenlerinin çocuklarını kaybetmişti. Karsu, sosyal medya hesabından "Karsu Köyü'nde halamların evindeki duvarda tek düşmeyen fotoğraf" notuyla, halasının ağır hasar gören evinden bir kare paylaştı.

'NEREDESİN SEN' TÜRKÜSÜYLE GÜNDEM OLMUŞTU

Hollanda'da yaşayan Karsu'nun paylaşımında Mustafa Kemal Atatürk'e ait bir fotoğrafın depremde hasar görmeden duvara asılı bir şekilde kaldığı görülüyor.

ekran-alintisi.jpg

Karsu, Hollanda'da depremzedeler için düzenlenen bağış gecesinde yardım toplamıştı. Sanatçı, yardım gecesinde söylediği 'Neredesin Sen' türküsü ile de gündem olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN