Katır Gibi İnatçı Burçlar Açıklandı! Bu Burçlar Dünya Yıkılsa İnatlarından Dönmezler

Katır Gibi İnatçı Burçlar Açıklandı! Bu Burçlar Dünya Yıkılsa İnatlarından Dönmezler

Çevremizde ki inatçı insanlarla anlaşmak pek kolay değildir, hep kendi bildiğine gider ve sadece onların istekleri olsun isterler keçi gibi inatçı olmalarıyla her zaman dediğim dedik havasından çıkamazlar. Peki bu özellikleri taşıyan bazı inatçı burçların hangisi olduğunu biliyor musunuz? İşte katır gibi inatçı o burçlar...

Ne söylerseniz söyleyin bir türlü kabullenmeyen, her zaman kendi doğrusunda ilerleyen çevresinde ki insanları sürekleri kendi bildiği yönde ikna etmeye çalışan 'keçi inadı' sözünü hiç bir zaman kendisinden eksik etmeyen en inatçı burçları sizlerle paylaşacağız. Bazıları bu durumu kabullenebilirken bazılarının ise hiç tahammülü olmayabiliyor. Tabi tahammül edebilen insan sayısı da oldukça az biliniyor.

Etrafımızda çok sayıda inatçı insan var. Peki hangisi inatçı özelliğini burcundan almış? Yapılan araştırmalara göre dünya üzerinde en inatçı insanlar hangi burcu taşıyor? İşte en inatçı burçlar...

KOÇ BURCU EŞİTTİR KEÇİ

Koç burcu her zaman yönetmeyi sevdiği için inaçı burçlar listemizde birinci sırada yerini alıyor. Koç'un her zaman sözü dinlenir, yap dediği yapılması gerekir, onun aksine bir söz söylemek veya davranış göstermek sizin için pek iyi olmayabilir. Eğer bir ortamda tartışılan bir konu varsa o konu hakkında kesinlikle tek bilen koç burcudur çünkü her zaman en doğrusunu kendisinin bildiğini zanneder. Onun için başkaları o işin doğrusunu bilmez, oldu da koç burcunu dinlemeyip onun savunduğu doğrunun karşısında olursanız o zaman düşmanı oldunuz demektir.

tahta1.jpg

KATIR GİBİ İNATÇI AKREP

Araştırmalar sonucu en zeki burç olarak bilinen akrep burcu hem zeki hemde inatçı. Zeki olduğunu kadar inatçı olmayıda başaran akrep her zaman en doğrusunu bilir. Doğru olduğuna herkesten çok inandığı için her zaman onun sözünün dinlenmesini ister. Bulunduğu her ortamda daima en gözde kişi olmak ister ve ilk sözü söyleyen de son sözü söyleyen de hep o olmak ister. Akrep'in savunduğu doğruyu savunmazsanız düşündüğü şeyleri düşünmezseniz size bunu inatla kabul ettirecektir. Bazıları inadından korktuğu için hemen kabul etsede bazıları oradan kaçmayı tercih ediyor.

inatci.jpg

KAPRİSLİ BOĞA

Her daim kapris tavırlarıyla bilinen boğa burcu inatçılık konusunda zirveye oynuyor diyebiliriz. Herkese herşeyi inatla yaptırmanın derdine düşer eğer yapılması kapris tavırlarıda devreye girer işte o zaman çok daha çekilmez bir hal alır. İnadın da asla vazgeçiremeyeceğiniz boğa, inat gösterdiği konuda kabul ettiremediği süre uzadıkça hayat size o kadar zindan olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN